2777
2789
عنوان

بارداری دوم😔

282 بازدید | 17 پست

سلام...

بارداری دوممه و ناخواسته بوده..الان بچه اولم ۲سال ۴ماهشه خیلی اذیت میکنه و لجباز شده...

منم کم طاقت شدم و نمیتونم هی باهاش کنار بیام...

۵ماهمه و و سریع سر هرچیزی به هم میریزم.چیکارکنم؟

چم شده!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال باش و خداروشکر کن به خاطر نعمتی که بهت داده...منم دوست داشتم جای تو باشم😔

این نعمتو خدا به هرکسی نمیده شکرگزارش باش

خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇‍♀️🙋‍♀️👨‍👩‍👧👪

عزیزم یه کم آروم باش سعی کن جایی بسپاری یا مهد بذاری بره روزای سختی در پیش داری اول یادبگیر آرامشتو حفظ کنی پسرای من ۱۸ ماه فاصله دارن دومی یه سالش شده تازه حال هممون خوب شده

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
خوشحال باش و خداروشکر کن به خاطر نعمتی که بهت داده...منم دوست داشتم جای تو باشم😔 این نعمتو خدا به ...

ایشالله خدا به شمام نی نی سالم و صالح بده.برامنم دعا کن خدا بهم صبربده.خیلی سختمه

عزیزم یه کم آروم باش سعی کن جایی بسپاری یا مهد بذاری بره روزای سختی در پیش داری اول یادبگیر آرامشتو ...

یک هفتس داره جیششو میگه..از وقتی از پوشک گرفتمش بهم ریختم..خیلی اذیت میکنه.هی میره دسشوی میگم ندارم الکی گفتم میاد بیرون کارشو میکنه...

چند  روزیم هست ا

لجباز شده اصن حرف گوش نمیده...

نمیدونم باش چیکارکنم

ایشالله خدا به شمام نی نی سالم و صالح بده.برامنم دعا کن خدا بهم صبربده.خیلی سختمه

ممنون عزیزم🙇‍♀️حتما خدا بهت صبر و انرژی میده مطمئن باش

خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇‍♀️🙋‍♀️👨‍👩‍👧👪
یک هفتس داره جیششو میگه..از وقتی از پوشک گرفتمش بهم ریختم..خیلی اذیت میکنه.هی میره دسشوی میگم ندارم ...

عزیزم بی دلیل نیس دلیلش خود شما و پدرشین یه اتفاقی افتاده حتما هنوز که بچه بدنیا نیومده

زور که نکردی؟ آماده جدا شدن بود؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
عزیزم بی دلیل نیس دلیلش خود شما و پدرشین یه اتفاقی افتاده حتما هنوز که بچه بدنیا نیومده زور که نکرد ...

نه زورش نکردم.خودش شروع کرد به گفتن...یه هفته عفونت ادراری پیدا کرد نمی تونست ادرارکنه.اینقدر بردیمش دکتر و بعدم بستریش کردم بهش سوند زدن ادرارش اومد.از اون به بعد دیگه گفت...ولی هی نگه میداره و ایستاده انجام میده.بش میگم بشین گوش نمیده...

نه زورش نکردم.خودش شروع کرد به گفتن...یه هفته عفونت ادراری پیدا کرد نمی تونست ادرارکنه.اینقدر بردیمش ...

خب ترسیده معلومه سخته ولی مدارا کن خواهرم یه مدت همینه حالا بچه بدنیا بیاد سختتر میشه پسر اول من ۳۰ ماهس هنوز پوشکیه چون بعد برادرش کلا ریخت بهم

خب ترسیده معلومه سخته ولی مدارا کن خواهرم یه مدت همینه حالا بچه بدنیا بیاد سختتر میشه پسر اول من ۳۰ ...

اصن حال روحیم خوب نیست...به نظرت چیکارکنم...زود به هم میریزم.طبیعیه؟خیلی کم طاقت شدم!