2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تح این دنیا مرگه دیگه چه بهش فکر کنی چه نکنی پس سعی کن بی خیالش بشی و زندگیتو کنی حالا اگه دوست دار ...

انفولانزا گرفتم شدید ندونسته بدون تجویز پزشک چن تا انتی بیوتیک رو با هم مصرف کردم تداخل دارویی پیدا کرد بدنم واکنش داد نزدیک بود برم کما مرگ ب چشمام دیدم

ارزش ادمای امروز فقط یک ماهه بقیه اش میشی تکرار مکررات ....
چقدر خوش قلبی🥰 راستش دست خودم نیست مثلا الان‌خوبم ها ولی وقتی عکسش رو ببینم یا تو تلوزیون مستندی ...

ببین از فردا سعی کن دیدتو نسبت بهش عوض کنی سعی کن با عشق بهش نگاه کنی تا اخر هفته اوکی میشی

تو این دور و زمونه از ادمها باید بیشتر ترسید

اییییییییش 

به خدا 

پاهاشو نگاه کن شبیه گل میمونه 

ببین من انقدر مارمولک میگرفتم میاوردم خونه بابام کلافه شده بود یه سری بهم گفت اگه مارمولک تو چشمات نگاه کنه میمیری 

ولی من بازم از رو نرفتم میرفتم مارمولک میگرفتم چشمامو می‌بستم نکنه بمیرم😊