2777
2789
عنوان

ختنه کودک

191 بازدید | 8 پست

سلام دوستان پسرم 2سال و 9ماهشه دیروز صبح بردیمش برای ختنه حلقه انداختن، دکتر گفت باید وازلین بزنم و ماساژ بدم ولی پسرم اصلاااا نمیذاره حتی دستشویی رفتنی ام همش با گریه ست

میخواستم ببینم میتونم الان ببرمش حموم یا زوده؟ 

تو نت هر چی گشتم جواب درستی پیدا نکردم دکترم حرفی از حمومش نزد فقط گفت با شامپو بچه و آب ولرم بشورم ولی اینم پسرم نمیذاره گفتم شاید حموم بره بهتر باشه؟ 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من پسرمو ختنه کردن دکتر گفت از همین الان هم میشه حمومش کنین

یعنی مشکلی نداره ببرمش عفونتی چیزی پیش نمیاد؟ 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای چرا۲ساله بیچاره روختنه کردی من پسرم ۳ماهش بودختنه کردم پشیمونم شدم دیربردمش الان ۴ماهوخورده ...

نااشی بودیم اولش کسی بهمون نگفت بعدشم درگیر زردیش و یبوستش شدیم تا یبوستش خوب شد شروع کرد دمر شدن و چهار دست و پا دیگه موند ☹️

ولی خداروشکر دیگه گذشت تموم شد راحت شدیم خیلی وقته خوب شده، هی هم خداروشکر میکنم قبل عید و کرونا انجام دادیم تازه از پوشکم گرفتمش با یه تیر چند نشون شد😅

چقدر بیملاحظه هستید که تا الان ختنش نکردید...لچه طللک الان کلی رجر میکشه

تموم شده دیگه دوماه پیش خوب شد! 

ولی قبول دارم باید زودتر میکردیم ولی ناشی بودیم دیگه چه میشه کرد 😕