2777
2789
عنوان

چرا خانوادم گیر دادن

226 بازدید | 17 پست

چرا همه گیر دادن الاوبلا من پزشکی قبول شمممم😑الان ۳ ساله دارم کنکور میدم قبول دارم که یکم سهل انگاری کردم ولی خب نشد دیگه شرایط روحیم خوب نبود نتونستم پزشکی بیارم رتبم تا حدود ۴۰۰۰ رسید ولی پزشکی نشد ولی خانوادم گیر دادن حتما پزشکی باید بیاری هر وقتم یه دانشجوی پزشکی میبینن بعدش تا چند مدت باهام سرد برخورد میکنن انگار مت بی عرضم😑چیکار کنم تو رو خدا بگین واقعا دلم داره میترکه 

امسال باید هر جور شده قبول شم وگرنه خودمو میکشم😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر و مادرت کارشون چیه؟ تحصیلاتشون چقده؟  خب پزشکی نشد خیلی رشته های دیگه هست تو تجربی، خیلی ه ...

هیچی هرو دو دیپلمن والا همینا توقعاتشون از بچهاشون بالاتره خودشون هیچی نیستن😒

عزیزم باید متقاعید شون کنی ک این رشته ای ک میگن باید بخونی برای تو که علاقه ای نداری هیچ سودی نداره  

از یه فرد بزرگتر و بالغ تراز خانوادت کمک بگیر و راهنمایی بگیر تا باهاشون حرف بزنه 

با رتبه ۴۰۰۰ ک اوردی مطمئنن میتونستی یه رشته ای بری ک باب دلت بوده ...ولی نرفتی 

امیدوارم ک موفق باشی

عزیزم باید متقاعید شون کنی ک این رشته ای ک میگن باید بخونی برای تو که علاقه ای نداری هیچ سودی نداره ...

همش گیر دادن الاو بلا پزشکی در حدی که تو ذهن منم همین حک شده که اگه پزشکی قبول نشم هیچ ارزشی ندارم😒

عزیزم تو که درست خوبه یکم بیشتر تلاش‌کن بعدا‌حسرتشو‌نخوری

اره عزیزدلم بخدا خودمم میخوام ولی استرس بیچارم کرد بحدی که سردردای شدید میگیرم کلی قرص استرس و افسردگی میخورم😭ولی باید امسال هر جور شده قبول شم

نظام قدیم کنکور میدی یا جدید؟ امسال بیشتر پارسال میخونی اسی؟

قدیم عزیزم 

امسال اره خیلی بهترم ولی همش ترس دارم استرس و تنهایی واقعا بهم فشار اوردن تو این سالا ولی امسال دیگه باید هر حور شده تمومش کنم