2777
2789
عنوان

بچه ها چه مدت بعد منفي شدن انتقال جنين ميشه اقدام كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 12086 بازدید | 199 پست
نه اینا جمع شدن برا کسب تجربه ... حتما باید نازایی فلوشیپ باشه تخصصشون ...

آره. منم وقتی سیکلم رو شروع کردم و مهرشون رو دیدم تو دفترم متوجه شدم متخصصن همه که دیگه دیر شده بود برا کنسل کردنش

شما دکتر خوبی سراغ ندارین برام؟ نمی دونم کجا باید ادامه بدم

آره. منم وقتی سیکلم رو شروع کردم و مهرشون رو دیدم تو دفترم متوجه شدم متخصصن همه که دیگه دیر شده بود ...

خودم پیش دکتر فتانه مختاری رفتم نازایی فلوشیپ داشت 

یه دوستم از ابن سینا که چهار بار ای وی اف کرده بود ناموفق اوند پیش این ...باردار شد ولی متاسفانه سقط شد 

دکتر فرزانه حجت ...میدان سپاهه فکر کنم مطبش 

دکتر زنوری 

دکتر محتسبی 

دکتر زهرا حیدر 

اینا خوبن ....توی میدان مهرانم دکترای نازایی زیادن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم پیش دکتر فتانه مختاری رفتم نازایی فلوشیپ داشت  یه دوستم از ابن سینا که چهار بار ای وی اف ...

دکتر مختار کرج هستش؟

این دکترا کجا عمل میکنن؟ کرج یا تهران میفرستن؟ چون جنین شناس هم خیلی مهمه

خودم پیش دکتر فتانه مختاری رفتم نازایی فلوشیپ داشت  یه دوستم از ابن سینا که چهار بار ای وی اف ...

دكتر زهرا حيدر هم دومين دكتر بيمارستان مهديه است من يه بار عمل كرده و يه بارم انتقال

نازایی واقعا زیاد شده. وقتی آدم تو این مراکز میره متوجه میشه ایشالا شما هم سیکلتون رو به سلامتی شرو ...

دقيقا همينطوره خيلي زيادن افراد هم اقايون هم خانوما با سن كم! مرسي عزيزدلم ايشالا براي  همه منتظرا

دکتر مختار کرج هستش؟ این دکترا کجا عمل میکنن؟ کرج یا تهران میفرستن؟ چون جنین شناس هم خیلی مهمه

مختاری کرج میدان مهران ...ساختمان کوروش مطب داره ...

رویش هم میاد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

جنین شناس مهدیه رو پرسیدن کیه؟ کارش چطوره؟ چون جنین شناس هم خیلی مهمه

اعضای تیم تخصصی:

·         دکتر شهرزاد زاده مدرس : متخصص زنان، فلوشیب نازایی، دانشیار دانشگاه

·         دکتر سیده افسر شرفی: متخصص زنان و استادیار دانشگاه

·         دکتر فرهنگ عابد: پزشک عمومی، جنین شناس

·         دکتر آمنه شیرین ظفر قندی: متخصص زنان و استادیار دانشگاه

·         دکتر زهرا حیدر: متخصص زنان، فلوشیب نازایی- IVFلاپاراسکوپی و استادیار دانشگاه

·         دکتر کاوه سلطان زاده: متخصص ارولوژی(اندرولوژیست)

شما چند تا تخمک داشتین؟ چند تا جنین تشکیل شد براتون؟ از بس در مورد دکتر سرچ کردم گیج شدم دیگه. نمی ...

همه مراكز روندشون تقريبا مثل همه فكر كنم! من اين سري فكر كنم ١٢ تا تخمك داشتم بهم گفتم ٥ جنين ولي موقع انتقال سه تا برام گذاشتن گفتن ديگه نداري! سري اول ٩ تا تخمك ٤ تا جنين كه دوتاش و گذاشتن نشد دوتاي ديگه ضعيف بود

اعضای تیم تخصصی: ·         دکتر شهرزاد زاده مدرس : متخصص زنان، فلوشیب نازایی، ...

داشتم فک میکردم اگه زهرا حیدر تو بیمارستان بهمن یا عرفان یا مهر پانکچر کنه شاید برم زیر نظرش برا میکرو. این بیمارستانها میگن جنین شناس خوب دارن

من تو میکرو فقط سه تخمک بالغ داشتم. ابن سینا خوشبختانه هر سه تاشون جنین گرید آ شدن که خوب بود. حالا برام مهمه جایی که میرم جنین شناسش خوب باشه. ذخیره ام کمه احتمالا تخمک زیاد نداشته باشم برا میکرو بعدی

همه مراكز روندشون تقريبا مثل همه فكر كنم! من اين سري فكر كنم ١٢ تا تخمك داشتم بهم گفتم ٥ جنين ولي مو ...

نه همه مثل هم نیستن. یه خانمی میگفت سری قبل میکروش رو ابن سینا شعبه کرج انجام داده از ۱۸تا تخمک حتی یه جنین هم براش تشکیل نشده! دفعه بعد شعبه تهران که جنین شناسش خوبه انجام داده بود کلی جنین براش تسکیل شده بود با کیفیت خوب