2777
2789
عنوان

بچه ها چه مدت بعد منفي شدن انتقال جنين ميشه اقدام كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 12083 بازدید | 199 پست
داشتم فک میکردم اگه زهرا حیدر تو بیمارستان بهمن یا عرفان یا مهر پانکچر کنه شاید برم زیر نظرش برا میک ...

دكتر حيدر اين بيمارستان هست ! واسه منم گريدش a بود فكر كنم دوتاش ولي باز نگرفت! معلوم نيست چيه مشكل من هنوز پريود نشدم از ديروز كه ازمايش دادم ديگه دارو هارو نخوردم ببينم كي پريود ميشم روز اصلي پريودم ٨ بود كه الان سه روز گذشته! گلهي توهم ميزنم نكنه ازمايش اشتباه بوده! ولي بعد ميگم نه بابا امكان نداره! حالا فعلا منتظرم پريود شم تا ببينم چي ميشه

نه همه مثل هم نیستن. یه خانمی میگفت سری قبل میکروش رو ابن سینا شعبه کرج انجام داده از ۱۸تا تخمک حتی ...

والا من نميدونم ادم كه از كار اينا سردرنمياره! الان توو اين مركز كلي ادم باردار شدن خيلي ها هم مثل من الان بار دوم نشده! من ميكرو نكردم فعلا ولي نميدونم اين سري چي ميخواد بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همه مثل هم نیستن. یه خانمی میگفت سری قبل میکروش رو ابن سینا شعبه کرج انجام داده از ۱۸تا تخمک حتی ...

اخه بدبختي اينه جنين هم بگيره اون توو كه ميره معلوم نيست چي ميشه گم ميشن!!😂 والا به خدا من كه كلي علايم بارداري داشتم لك بيني داشتم دقيقا زمان لانه گزيني بعد يكي دوروز قطع سد حالتاي پريودي داشتم قطع و وصل ميشد! حساس شدن سينه! گرسنگي نيمه شب ، تند تند دسشويي رفتن!! درد گرفتن لگن و پا درد!تغيير دماي بدن ! ولي هيچكدوم انگار نه انگار همه اش الكي بود والا من خوندم اينا ميتونه علامت لانه گزيني باشه و يا بارداري اما رفتم بتا شد صفر انگار اب يخ ريختن روم! سري قبل اين علامتارو نداشتم! يعني واقعا معلوم نيست چي ميشه! 

دكتر حيدر اين بيمارستان هست ! واسه منم گريدش a بود فكر كنم دوتاش ولي باز نگرفت! معلوم نيست چيه مشكل ...

پروژسترون که مصرف کردیم نمی ذاره پریود شروع شه به خاطر این سیکل طبیعی مون ملاک نیست. ۳-۴ روز بعد از قطع پروژسترون پریود شروع میشه معمولا

والا من نميدونم ادم كه از كار اينا سردرنمياره! الان توو اين مركز كلي ادم باردار شدن خيلي ها هم مثل م ...

حالا برنامه تون چیه؟ کی میرین ببینین دکتر چی میگه؟

رفتین دکتر اینجا خبر بدین بمون. با هم در ارتباط باشیم

سرچ کردم در مورد مختاری دیدم خیلی جوونه. تجربه اش خوبه؟ میکرو موفق زیاد داره؟ من برا میکرو میخوام بر ...

اره سن و سالی نداره...

ولی خوب نمیدونم چقدر موفق هست ...

این دوست م فاطی چهاربار ابن سینا آی وی اف کرد ....نشد 

پیش این بار اول شد ...فقط سقط شد شانسش...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اسی چی شد ...دلم قنج میره میگی پریود نشدی......بیا خبر بده ..🌹😍

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اره سن و سالی نداره... ولی خوب نمیدونم چقدر موفق هست ... این دوست م فاطی چهاربار ابن سینا آی وی اف ...

هفته آینده وقت گرفتم برا دکترعارفی.میرم پیشش ببینم چی میگه اگه حرف و دارو خاصی مد نظرش نبود میرم پیش حیدر و مختار همین کرج ببینم چی میگن اونا

هفته آینده وقت گرفتم برا دکترعارفی.میرم پیشش ببینم چی میگه اگه حرف و دارو خاصی مد نظرش نبود میرم پیش ...

باشه پس رفتی بیا خبر بده چی شد عزیزم

حالا برنامه تون چیه؟ کی میرین ببینین دکتر چی میگه؟ رفتین دکتر اینجا خبر بدین بمون. با هم در ارتباط ...

منتظرم پريود شم ببينم چي ميگن ممكنه بگن دوره بعد پريود بيا براي سونو يا شروع دارو ولي نميدونم ميگه يه دوره يا دو دوره! فقط بديش اينه ميفته وسطاي اسفند اون و بقيه كارا ميفته تعطيلات ممكنه اصن بكن برو بعد عيد بيا! و اين خيلي ناراحتم ميكنه دوست داشتم زودتر شروع كنم براي دارو هاي تخمك گذاري و اينا 

والا من هنوز پريود نشدم به قول دوستمون حتما واسه داروهاس حالا مناظرم والا

آهااااا  😂🙌🙌🙌🙌

فردا میری ازمایش یا بیام به زور ببرمت 😕

آهااااا  😂🙌🙌🙌🙌 فردا میری ازمایش یا بیام به زور ببرمت 😕

بابا دختر از روز ازمايشم يه روز گذشته !! ديروز ازمايش دادم بتا شد صفر ! چند روز بگذره ! بعدا ازمايش خون كه اشتباه نميكنه! پريودم حتما سر اين دارو هاست!! كه نمياد ! كي و ديدي روز ١٦ ازمايش بتاش صفر يشه بعد بره ببينه حامله است؟؟!☹️

حالا برنامه تون چیه؟ کی میرین ببینین دکتر چی میگه؟ رفتین دکتر اینجا خبر بدین بمون. با هم در ارتباط ...

اره حتما من كه هر چي بشه سعي ميكنم تايپيك بذارم اينجا