2777
2789
عنوان

بچه ها چه مدت بعد منفي شدن انتقال جنين ميشه اقدام كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 12079 بازدید | 199 پست
حقداری تلاش کن ...عزیزم 😍 ولی من دیگه همش گیر دادم رضا فرزندخونده بگیریم بالای هفت سال ...فعلا ...

حق ميدم بهت والا!! اتفاقا فكر بدي هم نيست ولي من ميخوام تا اخرين لحظه تلاشمو بكنم نشد برم منم دنبال گرفتن بچه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به همه شماها که در پروسه ای وی اف و میکرو هستین چند تا توصیه میکتم، اگر این کارارو نکردید حتنا انجام بدید بعد دویاره امتحان کنید، تیرویید، ویتامین دی، فاکتورهای انعقادی و ایمنی خودتون رو اول چک کنید اگر مشکلی بود حل کنید بعد وارد سیکل بشید فقط چند تا آزمایشه، ارزششو داره، و اگر همسرتون مشکل داره حتما ازمایش دی اف ای هم بده که دی ان ای اس پرم چک بشه اگر مشکلی باشه  دراو میدن بهتر میشه یا مستقیم از بیضه بر میادارن ، من ابن سینا انجام دادم بار اول بدون همه این کارا منفی شد دیگه جنین هم نداشتم بار دوم تو ابن سینا فقط با طرازی ویزیت شدم البته خودم اصرار کردم به این آزمایشا انجام شد هم تیرویید هم ایمنی مشکل داشتم  دارو مصرف کردم خداروشکر این بار به سلامتی با انتقال ۳ تا جنین خدا بهم یه دختر ناز داد، ایشالله قسمت همتون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2243377/دعاي-جمعي-جهت-بچه-دارشدن?

postId=122099307

بچه ها دوستداشتید بیاید اینجا هم سر بزنید .گپ بزنید

.ما از پارسال آی وی اف و ...داشتیم باردار شدن ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من به همه شماها که در پروسه ای وی اف و میکرو هستین چند تا توصیه میکتم، اگر این کارارو نکردید حتنا ان ...

وای الهی 😍 مبارکتون باشه عزیزم 🌹

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

منم ابن سینا شعبه کرج رفتم. هزینه هاش کمتره از رویش. ولی راضی نبودم شما در مورد بیمارستان مریم و دک ...

سمت مریم نرو...افتضاح پولکی شدن ...

ابن سینای کرج کجاس ...؟

بیمارستان کمالی رو میگی شعبه زده .....نه نرفتم 

رویش خدایی خیلی گرونه ...همه چیش ....اشتباه کردم والا 

منم منفی شذم دکتر گف باید دوبار پری بشی پری سوم بیای..نمیشه ک سریع بری دوباره

چند روز بعد دارو ها پريود ميشيم! امروز كه اخرين دارو هارو تا قبل ازمايش خوردم! يادم سري قبل كه منفي شد دوروز بعد پريود شدم

سمت مریم نرو...افتضاح پولکی شدن ... ابن سینای کرج کجاس ...؟ بیمارستان کمالی رو میگی شعبه زده ..... ...

چند روز بعد دارو ها پريود ميشيم! امروز كه اخرين دارو هارو تا قبل ازمايش خوردم! يادم سري قبل كه منفي شد دوروز بعد پريود شدم

سمت مریم نرو...افتضاح پولکی شدن ... ابن سینای کرج کجاس ...؟ بیمارستان کمالی رو میگی شعبه زده ..... ...

هزینه هاش رو نمی دونم. اگه کارشون خوبه برم سر و گوشی آب بدم ببینم چه خبره؟

آره همون که بیمارستان کمالیه. ولی برا عمل ما رو تهران فرستادن. من از تیمی کار کردنشون اصلا خوشم نمیاد! شاید اشتباه میکنم