2777
2789
عنوان

😢جواب عشق و با خیانت نمیدن😭

733 بازدید | 37 پست

😭یک ساله دردامو ریختم تو خودم دیگه دارم خفه میشم

ما که همو دوس داشتیم همه جا حرف عشق ما بود 

زندگی ب این خوبی داریم همه دوس داشتن جای ما باشن

چرا باید بخاطر یه چیز بی ارزش زندگیمون خراب شه

انگار تو زندگی صبوری کردن جواب نمیده مهر و محبت جواب نمیده

امروز دوباره چت هاشو به دختر دیگه تو گوشیش دیدم خداااا چیکار کنم😭😭

با یه بچه تو شکمم چیکار کنم؟نمیذاره برم

میگه دوسم داره😢بهم محبت میکنه قربون صدقم میره 😔

ولی باز دس برنمیداره خسته شدم.چیکار کنم؟

میخام برم خدااا😭😭😭

امیدوارم هیچکدومتون هرگز جای من نباشید این دردا رو نکشید 

۴ساله ازدواج کردم فقط درد و رنج بوده تا بیام خوشبخت باشم اینحوری شد😭😭😭

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط چیزیو ب زور از خدا نخواید خدا خودش میدونه کی بهتون بده واس نی نی دلم میسوزه انقد از خدا خواستم تا بهم دادش😢الان اونم اذیت میشه.

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
عزیزم درکت میکنم ...خداصبر بده ...یکم اعتقاد اتشو باید قوی کنه

اعتقاد به چی؟به هیچی اعتقاد نداره قسم قران و امامزاده اش و قبر بابا شم فایده نداشت

عزیزم درکت می کنم یه کمی خودتو تو چشم کن

چجوری چیکار کنم😭همه کار کردم فایده نداره.

تا با کسی هم نیس ک از من سر تر باشه با ۴سال بزرگتر از منه قیافه هم همچین ازم سر تر نیست

فقط چیزیو ب زور از خدا نخواید خدا خودش میدونه کی بهتون بده واس نی نی دلم میسوزه انقد از خدا خواستم ت ...

دقیقا منم تنبلی داشتم ولی هرماه ک میرفتم سوخته من چی اوکی بود دکتر گف نمیدونم چرا بچه دارنمیشی الان فهمیدم کاش جدامیشدم اونموقع

چجوری چیکار کنم😭همه کار کردم فایده نداره. تا با کسی هم نیس ک از من سر تر باشه با ۴سال بزرگتر از من ...

تو خوبی اولین خیانتی ک ازش دیدم به قرآن زنه همسن مامانم بود دندون نداشت پسره زنه ۲۵ سالش بود

دقیقا منم تنبلی داشتم ولی هرماه ک میرفتم سوخته من چی اوکی بود دکتر گف نمیدونم چرا بچه دارنمیشی الان ...

منم😔😔منم آخرین بار رفتم خونه پدرم ولی برگشتم.انقد التماس خدا کردم ک حامله شم درس میشه همون ماه حامله شدم بدتر شد

تو خوبی اولین خیانتی ک ازش دیدم به قرآن زنه همسن مامانم بود دندون نداشت پسره زنه ۲۵ سالش بود

😭😭😭😭😭