2777
2789
سوگل جون قربون قلب پاکت برم با این عکسایی که گذاشتی اشک مارو دراوردی التماس دعا ما که هر چی دعا میکنیم فرجی نمیشه
همسر خوبم دوستت دارم وبخاطر داشتنت روزی 100 بار خدارو شکر میکنم
نه عزیزم هستم ... کتاب چی؟؟ توی تاپیک کتاب؟

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه کتاب خوب سراغ دارم رستاخیز در مورد بهشت وجهنم با تصویر قیمتشم فکر کنم سی و خوردهای بشه
حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
mazi جان سلام عزیزم.... همین که شنیدم حتی یک نفر با این عکسا دلش هوایی شد خوشحال شدم و وظیفم و انجام دادم .... ان شالله به حق جوادالائمه میوه ی دل امام رضا(ع) هرچی از خدا میخوای برات به بهترین نحو فراهم کنه و دلت شاد بشه عزیزم

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

نیلو جان توی همون تاپیک بنویس .. رای گیری گذاشتم که ان شالله کتاب انتخاب بشه .. کتاب مذهبیه ... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=842877&postID=33398887 صفحه های 7 و 8 هر کتابی و که میخوای لایک کن تعداد لایک هر کتابی بالاتر باشه اونو شروع میکنیم بخونیم ..

بله عزیزم هستم ... هرکتابی و که میخوای صفحه های 7 و 8 لایک کن ..

نه عزیزم بیخیال نشو ! خدا از بنده های بیخیال خوشش نمیاد ! خدا دوست داره آدما ناامید نشن و تو هر شرایطی بگن خدایا شکرت میدونم گره از کارم باز میکنی... یه مدت امتحانش کن ........

نیلو جان لایکشون کن ... از روی تعداد لایک رای گیری میکنیم ...