2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوگل جونم حرف دل منو زدی گریهههههههههههههههههه دلم بدجور هوای امام رضا رو داره یا امام رضا یا اما رضا یا امام رضا یا امام رضا به مادرت فاطمه قسمت دادم کمکم کن خیلی دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دارم یا امام رضا دلم میخواد تو حرمت باشم فقط گریه کنم
خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت السلام علیک یا ابا عبدلله الحسین علیه السلام السلام علیک یا امیر المومنین السلام علیک یا ابولفضل العباس السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
السلام علیک یا علی بن موسی الرضااااا

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

سلام بچه ها من یه فیش حج تمتع دارم برای فروش مال مامانمه بخاطر خرج ومخارج نامزدی و عقدم میخواد بفروشه..شدیدا به پولش نیاز داریم..اگر کسی خواست باهام تماس بگیره تخفیف میدم به مشتری واقعی.. ثبت نام مرداد 85 و اعزام از اهواز هست..حدود 2 3 سال دیگه اعزام میشه از آژانس قیمت گرفتم..اعزام امسال رو 20 22 قیمت دادن..من اینو 15 میدم.. 09378482788
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی ع یا غریب الغربا ادرکنی
یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083