2777
2789

خانوما من مجردم جند بار از تیغ استفاده کردم متاسفانه بازوهام وروی  ران وپشت ران پام جوش های بدی زد منم از بس دست کاری کردم زخم شده والان لکه هاش مونده این موضوع خیلی عذابم میده  الان هیچ خواستگاری رو قبول نمیکنم  همش میترسم منو این جوری ببینه نکنه حالش بد شه صوزتم عین اینه صافه  لکه های بازوم هک کم رنگ شده اما پام نه به هرکی میگم دلیلمو واسه رد خواستگارا میگه   الکی نگرانی  ولی من همش میترسم توی عمرم با هیج مردی صحبتی یا رابطه  دوستی نداشتم میترسم همش از اینکه لکه های جوش  باعث شه ازم متنفر شه تورخدا بگین من چیگار کنم  همینجوری دارم بهانه میارم واسه خواستگارام😢😢

I am nurse

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردا فک میکنن مردا خیلییییییییییییی این چیزا براشون اهمیت داره ولی واقعا اینطور نیس حداقلش شوهر من اینه

مثلا من پشا لبم یه کم اگه موهاش درمیومد دوست مجردم میگفت اه شوهرت بدش نمیاد چیزی نمیگه و فلانو ازین حرفا .درصورتی که واقعا همچین تصوری غلطه.

وااا این چه حرفیه بالاخره هرکسی ممکنه یه ضعفی داشته باشه دلیل نمیشه خودشو از ادامه زندگی ناامید کنه اصلا شاید واسه طرفت این چیزها مهم نباشه 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
اصلا برای شوهر من مهم نیست اینچیزا

موقع رابطه حالش بد نمیشه توی اینستا این همه زنایی هستن که بدنشون صافه وخوش تیپن میترسم ناز کنه بعدش از م متنفر بشه به خصوص که چندتا لک جوش هم  روی با س ن م هم هستش دارم زجر میکشم فقط

I am nurse
راست میگی اخه اصلا  با خودم میگم چه جوری جلوش تیشرت بپوشم یا شلوارک😢

اولا که اینقدر شما حساسی مهم نیست این مورد دوما رد کردن خواستگار تا کی آخه منطقیه سوما دکتر پوست برین فوری درمان میشین با کرم لایه بردار یا نهایت لیزر

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
راست میگی اخه اصلا  با خودم میگم چه جوری جلوش تیشرت بپوشم یا شلوارک😢

اصن مردا به این چیزا توجه نمیکنن اینا واسه ما مهمه فقد

اعتماد بنفستو ببر بالا 

نشون نده که با این مشکل داری که هی بگی اینجورم و اینا که اونم یاد میگیره ایراد میزاره روت

جلو مرد فقد اعتماد بنفس داشته باشی همچی حله

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  

من چند تا خواستگار خوبو رد کردم به ماملنم میگم من همون اول بهش میگم لک  داره بدنم ماملنم دعوام کرد گفت رو جوش رد سوختگی یا چمیدونم جذامی یا اسید که نیستش که پاک نشه

I am nurse

زیزم درسته ظاهر و زیبایی مهمه اما باور کن زن و مرد بیشتر به خاطر اخلاق و رفتار خوب هم کنار هم میمونن و عاشق هم میشن.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤