خانوما من مجردم جند بار از تیغ استفاده کردم متاسفانه بازوهام وروی ران وپشت ران پام جوش های بدی زد منم از بس دست کاری کردم زخم شده والان لکه هاش مونده این موضوع خیلی عذابم میده الان هیچ خواستگاری رو قبول نمیکنم همش میترسم منو این جوری ببینه نکنه حالش بد شه صوزتم عین اینه صافه لکه های بازوم هک کم رنگ شده اما پام نه به هرکی میگم دلیلمو واسه رد خواستگارا میگه الکی نگرانی ولی من همش میترسم توی عمرم با هیج مردی صحبتی یا رابطه دوستی نداشتم میترسم همش از اینکه لکه های جوش باعث شه ازم متنفر شه تورخدا بگین من چیگار کنم همینجوری دارم بهانه میارم واسه خواستگارام😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موقع رابطه حالش بد نمیشه توی اینستا این همه زنایی هستن که بدنشون صافه وخوش تیپن میترسم ناز کنه بعدش از م متنفر بشه به خصوص که چندتا لک جوش هم روی با س ن م هم هستش دارم زجر میکشم فقط
من چند تا خواستگار خوبو رد کردم به ماملنم میگم من همون اول بهش میگم لک داره بدنم ماملنم دعوام کرد گفت رو جوش رد سوختگی یا چمیدونم جذامی یا اسید که نیستش که پاک نشه
زیزم درسته ظاهر و زیبایی مهمه اما باور کن زن و مرد بیشتر به خاطر اخلاق و رفتار خوب هم کنار هم میمونن و عاشق هم میشن.
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤