2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه سوال دارم یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 23 پست
موقع رابطه حالش بد نمیشه توی اینستا این همه زنایی هستن که بدنشون صافه وخوش تیپن میترسم ناز کنه بعدش ...

آدم شاید خودش اعتماد بنفسش کم بشه ولی شوهر به اینا فک نمیکنه.زن گرفته داف نگرفته که 

بعدم من خودم بعنوان یه زن وقتی عاشق شوهرمم ینی هیچ عیبیش به چشمم نمیاد مثلا موهاش کم شده همش غصه میخوره که برم بکارمو فلان همشم فک میکنه برام مهمه ولی به تنهاچیزی که فک نمیکنم همینه

موقع رابطه حالش بد نمیشه توی اینستا این همه زنایی هستن که بدنشون صافه وخوش تیپن میترسم ناز کنه بعدش ...

روی عزت نفستون کار کنین لطفا چون بعد زایمان تازه میفهمین ایراد پیدا کردن بدن یعنی چی.ترک پوستی و شکم دار شدن اگر میخواست مردا رو زده کنه الان همه مجرد بودن اون عکسا فتوشاپه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که اینقدر شما حساسی مهم نیست این مورد دوما رد کردن خواستگار تا کی آخه منطقیه سوما دکتر پوست بری ...

دکتر رفتم  یخ پماد داد۳۵۰ بود پیدا نکردم ایرانیشو میخوام بخرم که گفت خارجیه ۶ ماه طول میکشه حالا من میگم خواستگارام ۶ ماه دیگه بیان الان نه مامانم میگه نه و میگه من اعتماد به نفس ندارم من فعلا دانشجوی پرستاریم اما سر این موضوع اعتماد به نفسم داغونه

I am nurse

چرا حالش بدبشه؟

خب همیشه مرتب و تمیز و خوشبو باش

اونا هزار تا لوسیون،کرم،روغن مالی میکنن

گول اونارونخورید خواهشا

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤

والا من همش میترسم چون یه بار رفتیم عروسی یکی از اقوام گفت چه قدر بازوت ریخته بیرون وگفت وای چه لک افتاده درحالی که سه تا جای جوش بود همش پشت بازوم دیگه گفتم چه قد توی چشمه این عیبم😖😖

I am nurse
دکتر رفتم  یخ پماد داد۳۵۰ بود پیدا نکردم ایرانیشو میخوام بخرم که گفت خارجیه ۶ ماه طول میکشه حال ...

مجدد برو دکتر یه متخصص خوب پیدا کن زمانو از دست نده.لیزر کن راحت.الان علم پیشرفت کرده از شما کهپرستاری میخونی بعیده.لطفا روی اعتماد بنفست کار کن من دوستی دارم که یک چشمشو از دست داده و سنش بالاس ولی خیلی هم امیدواره به ازدواج اون وقت شما....

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
والا من همش میترسم چون یه بار رفتیم عروسی یکی از اقوام گفت چه قدر بازوت ریخته بیرون وگفت وای چه لک ا ...

خب کرم پودر میزدی این جوش بازو مشکل پنجاه درصد دختراس تازه بین دو کتف هم جوش و لک میشه خودبخود با مصرف مایعات زیاد درست میشن ولی عجله داری لایه بردار بزن