2777
2789

آخییی عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله ک خیلی زود تاپیک مادرشدنت بزنی

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزمایش یا بی بی چک؟

توکلت ب خدا باشه.دنیا ک ب آخر نرسیده.ان شاءالله همین ماه طبیعی باردار میشی

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

ایشالا نتیجه میگیری عزیزم تو زودترین زمان

برای مامان شدنم و خونه دار شدنم دعا میکنی؟؟                خسته ام از دکتر و دارو فقط ب معجزه نیاز دارم😭😭😭😭😭😭😭😭

کاش همه بدون هیچ مشکلی حامله میشدن ای خدا منم خسته شدم 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
عزیزم الان منفی باشه خیلی بهتره تا بعد چند ماه بفهمی سقط شدن من الان میگم کاش از اول حامله نمیشدم&n ...

اره راست ميگي خودمم اينو گفتم ولي خب الان ناراحتم واقعا!

مرسي عزيزم😭

منم خیلی اشک ریختم بخاطر بچه