2777
2789
عنوان

یادگیری زبان انگلیسی

55 بازدید | 5 پست

سلام. لطفا یکی کمک کنه من میخام زبان انگلیسی یادبگیرم ولی ن کلاس خوب پیدامیکنم ن کتاب خوب آموزشگاهها فقط پول میگیرن اصلا براشون مهم نیس تو یادبگیری یانه. من حتما باید توی مدت 1سال و3ماه بتونم انگلیسی حرف بزنم. لطفا کمک کنید

آموزشگاه خوب بری که اینجوری نیست معلم وادارت میکنه حرف بزنی وگرنه نمره کلاسی بت‌ نمیده  بعدم عزیزم شما اول باید یکم گرامر یاد بگیری بعد صحبت کنی به نظرم یه آموزشگاه خوب برو تا یکسال دیگه چنان حرفه ای میشی که بیا و ببین 

خانما میشه دعا کنید به آرزوهام برسم ؟❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه می خوای حرف زدن یاد بگیری، یعنی فقط تمرکزت رو speaking باشه، باید بری کلاس، چون ما تو محیط انگلیسی زبان زندگی نمی کنیم، برو کلاسای مکالمه آزاد، نه کتاب لازم دارن نه هیچی، فقط می شینین دور هم با هم صحبت می کنین و خیلی موثره

برای لیستنینگ فیلم و سریال، تنها راهش همینه، فایل صوتی فلان کتاب اموزشی و فلان مجموعه به درد نمی خوره، اگه واقعا می خوای متوجه بشی جنبه شنوایی زبان انگیسی رو، راهش فقط فیلم و سریاله

برای لغت کتابای 504, 4000 لغت ضروری، ۱۱۰۰ لغت، و لغات دبیرستان، لغات کالج و لغات بارونز منابع عالی هستن، اگه خواستی سراغشون بری، به همین ترتیب برو یعنی اول با ۵۰۴ شروع کن

برای گرامر هم کتاب گرامر اکسفورد کامله

اصطلاحات و عبارات عامیانه هم باز منبع اصلی فیلم و سریاله

در کنار اینا کم کم شروع کن رمان خوندن به انگلیسی تا reading ات تقویت شه، برای رمان، رمانی رو انتخاب کن که قبلا فارسیشو خوندی و به چشمت عبارات و کلماتش آشناست و حالا زبان اصایشو بخون

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!