2777
2789
عنوان

دوستی و رابطه های لذت بخش وشیرین

342 بازدید | 18 پست

سوال:همیشه برام سوال بوده که دوست دختر وپسرا چه حرفی برا گفتن دارن موضوع صحبتشون جیه که همیشه میحرفن ولی زن و شوهر بع 5؛6سال دیگه بقیر روز مره و خرید حرفی نمیمونه براشون؟؟؟؟

تعداد رای : 8
نظرسنجی
ب
6
75%
ن
2
25%

من ۶ساله متاهلم همیشه حرف برا زدن داریم 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هیچوقت اینو نفهمیدم که اینایی که میگن حرفی برا گفتن نداریم چجوری ممکنه؟؟

ما که فک درد میگیریم.چه توی دوستی چه حالا که ازدواج کردیم 

از هر دری حرف میزنیم.اصن مسافرت میریم بیشتر از اینکه اهنگ گوش بدیم توی مسیر حرف میزنیم.

خیلی چیزا، بخصوص وقتی رشته و کارشون متفاوته، درموردش حرف میزنن، درددل میکنن، حرفایی که به هیچکس جز یه عشق نمیشه زد

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

شوهر من كلا كم حرفه راحتيم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
عزیزم هرچیزی که حرامه لذتبخشه.متاسفانه.وگرنه آدماهمون آدمان.

يه متني ميخوندم ميگفت خدا خودش غريزه و لذت رو گذاشته بعد خودشم نهي كرده! 

خداييش راست ميگه هدف جز اذيت آدما چي بوده؟!😂

موصوعات ما:

اتفاقات روز که سرکار یا داخل منزل پیش اومده رو تعریف میکنیم.

سر به سر هم میذاریم و شوخی و مزه پرونی بهم میکنیم

سیاست هم جزو بحثامون هست

هرچی که یاد گرفتیم یا مطلبی پیامی عکسی چیزی برامون ارساذ شده بهم نشون میدیم

غیبت میکنیم

از بی پولی میگیم و هِر هِر میخندیم

و...

يه متني ميخوندم ميگفت خدا خودش غريزه و لذت رو گذاشته بعد خودشم نهي كرده!  خداييش راست ميگه هدف ...

امتحانه دیگه😉میخوادببینه ماخدلروبیشتردوست داریم یاغریزه رو

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
همیشه حرف هست، پدرمادرم بعد 40سال هی حرف دارن تازه بعضی شبا ساعت 2پا میشن چایی درست میکنن و حرف میزن ...

ساعت دو😁

چرا اون ساعت چایی میخورن🤔😁😁😁

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇