2777
2789
عنوان

دوستی و رابطه های لذت بخش وشیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 18 پست

خب چون شوهرت همه چیه زندگیتو میدونه حتی بیشتر اتفاقای ک روزانه میفته چون همیشه پیشته..اگه شوهرتم پیشت نبودو همدیگرو چنوق یبار میدیدین چند ساعت کلی حرف داشتی‌..

مهربان باش اما احمق نه..👣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پرحرفم البته ازنطرهمسرم ولی همسرم خیلییی کم حرفه..مدلش همینه درست بشو هم نیست..الان عادت کرده من حرف نزنم میگه چیزی شده؟😶میگم اخه چی بگم؟میگه توبگو من گوش میدم😀

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

خوب حرف روز مره من یه خانم خوندارم از بچه وفیلم واینا همش بگیری نیم ساعته مگه روزایی که برم مهمونی ولی اس زیاد حرف خاصی ندارم بجز خرید یا اتفاقی یا چیز خیلی جالبی باشه که بخوام بگم برا همین کلا میگم اینا درباره چی میحرفن که همیشه حرف دارن با مامانم اینا زیاد میحرفم ودوستام ولی با شوهرم کمتر یعنی چیز خاصی ندارم که جالب باشه براش خخ