2777
2789
عنوان

لطفا بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 54 پست
اگه میدونه بد خواب میشه وعصبانی ولش کن .ولی فردا قشنگ باهاش حرف بزن که قهر نکنه بره از خونه .

باشه

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میدونه بد خواب میشه وعصبانی ولش کن .ولی فردا قشنگ باهاش حرف بزن که قهر نکنه بره از خونه .

مرسی دل دادیم دادی❤

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
ترس نداره عزیزم ۳ تا ایت الکرسی بخون و راحت بخواب 

از پوقعی که رفته ۵۰تا ایت الکرسی خوندم باز دلم شور میزنه طاقت ندارم

خب ديگه عزيزم شما هر روز از ساعت ٦ تنها ميشي دوساعت ديگه ساعت ٦ خودتو سرگرم كن تا خوابت ببره از هيچ ...

با خوارشوهرم رفت امد نداریم خواهر شوهرم خیلی دورو هر کاری میکنه تا دعوا مارو ببینه

خب خیلی عالیه خود خدا مواظب شماس

میدونم عزیزم 

دلم واسش تنگ شده  اونم با خیال راحت خوابیده

از من میشنوی همه فکر و ذکرت بچت باشه انقدر ب خودت ارامش بده هر چی حرص بخوری و استرس داشته باشی برا بچت بده وقتی بدنیا بیاد میفهمی در حقش ظلم کردی منم اشتباه کردم طول بارداریم همش حرص خوردم 

با خوارشوهرم رفت امد نداریم خواهر شوهرم خیلی دورو هر کاری میکنه تا دعوا مارو ببینه

ازينا زياد ديدم اتو دستش نديد ديگه نزار شوهرت بره خونش اينطور كوچك ترين بحث و ناراحتي بين شما باعث خوش حالي اون ميشه پس باهم بايد خوب باشيد 

از من میشنوی همه فکر و ذکرت بچت باشه انقدر ب خودت ارامش بده هر چی حرص بخوری و استرس داشته باشی برا ب ...

تا میتونی دستتو بزار رو شکمت برا صبور شدن و ارامشش سوره والعصر بخون 

از من میشنوی همه فکر و ذکرت بچت باشه انقدر ب خودت ارامش بده هر چی حرص بخوری و استرس داشته باشی برا ب ...

جرصم میدن دگه چیکار کنم