2777
2789
عنوان

لطفا بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 54 پست

از این به بعد با خوبی به شوهرت بگو چند ماه شرایط منو درک کن مهمون دعوت نکن 

ب خواهرشوهرتم بگو با این وضعیت من مهمون دعوت میکنه منم داشتم کار میکردم غر زد گفتم خیلی ناراحتی بلند شو برو خونه خواهرت نبینمت😂

از این به بعد با خوبی به شوهرت بگو چند ماه شرایط منو درک کن مهمون دعوت نکن  ب خواهرشوهرتم بگو ...

حالم از خواهرش به هم میخوره عوضی دو رو

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم از خواهرش به هم میخوره عوضی دو رو

عزیزم چاره ای نیس ن اون بقاله و شما مشتری و ن بالعکس 

فامیلین باید تحمل کنید اونم با وجود مردها حالا ک خیلی عاشق خانوادشونن همونجور ک ما خانواده خودمونه خیلی میخوایم

منم فقط حافظ تو بارداریم حرصم نداد اونم عمرش کفاف نداد ولی بچم گناه داشت بچه از تو شکم مادرش همه چیز ...

وقتی ناراحتم تکون میخوره اخه همیشه قربون صدقش میرم ذوق میکنه انقدر میزنه تا باهاش حرف بزنم لااقل پسرم منو میفهمه

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
وقتی ناراحتم تکون میخوره اخه همیشه قربون صدقش میرم ذوق میکنه انقدر میزنه تا باهاش حرف بزنم لااقل پسر ...

عزیزم ان شاءالله صحیح و سالم بدنیا بیاد و خیرشو ببینی 

دختر منم یکسالشه تا میگم آخ میزنه زیر گریه برام 😍

عزیزم ان شاءالله صحیح و سالم بدنیا بیاد و خیرشو ببینی  دختر منم یکسالشه تا میگم آخ میزنه زیر گ ...

خدا دختر تورم برات حفط کنه عزیزم😍