2777
2789
عنوان

با غذای اضافه چه کنم

1174 بازدید | 20 پست

به نظرتون غذا رو چه قدر بعد پخت باید دور ریخت؟

مثلا اگه امشب واسه شام الویه درست کنی میشه واسه فرداشب هم خورد؟

یا این رستورانها که میریم واسمون غذا میارن از کجا بفهمیم تازه س یا مونده؟

اگه غذا اضافه بیاد و تو فریزر بزاریم تا چند وقت بعدش قابل استفاده س

میگن غذای مونده به شدت واسه مو و پوست ضرر داره شماها شنیدین؟

فقط به چیزهای خوب فکر کن مثل من که به تو ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بروبابامنکه اگه ملومرغ باشه روزبعدنرغ روریش ریش میکنم سوپ درست میکنم برنجم زیادبمونه یکم تویخجال یکم فریز،خورشتم هرچی باشه همین ولی الویه مطمئن باش نمیمونه من هرموقع مونده همه روروزبعدخوردم تهشم لیس زدم☺

از وقتی پدرشوهرم سرطان معده گرفته حساس شدم البته که دکتدشون هم گفت علت اصلیش مصرف چای داغ و نوشابه سیاه بود و در کنارش بحث ژنتیک

فقط به چیزهای خوب فکر کن مثل من که به تو ....

رستورانا ک همه‌موندس 

من مثلا برنج بمونه میذارم فریزر دفه بعد ک خاستم درست کنم اونو درمیارم میذارم کف قابلمه برنج تازه رومیذارم سرش دم میکشن

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️

غذای مونده اصلا مزه نمیده،ولی الویه اره واسه فرداشبم خوبه بخصوص که میشه سرد خوردش،

ولی کلا من غذای پخته تو فریزر نمیذارم،چیزیم اضاف اومد،یا میدم کسی،یا نهایتا فردا میخوریم،نشدم میریزم واسه پرنده و حیوونا

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه

ولی مثلااگه ته برنج ته دیگ زعفرونی بزاری بلیددوروزنشده بخدری هم برنج هم ته دیگ چون ته دیگ تخم مرغ وماست داره کل برنجت بدمیگیره وکلابده مگه همون شب مهمدنی جداکنی برنج روازته دیگ ولی اگه ته دیگ نزاری هیجی نمیشه☺

ببر واسه ی نفر .خوشحالم میشه بابا .دیشب الویه پختم اضاف اومد میدونستم بمونه خراب میشه .بردم واسه مادر شوهر امشب .کلیم خوشحال شدن 

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت