2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا انقد غرورمو له کرد

120 بازدید | 17 پست

خواستگارم بود

قرار شد چندماهی بذاریم برای اشنایی

بعد ۴ ماه توافقی کات کردیم

۲۴ سالم بود و اولین رابطه جدی زندگیم بود خیلی بهش وابسته شده بودم و مخصوصا اینکه اصلا دلایلش برای جدایی رو نمیفهمیدم ب هرکی میگفتم میگفت اون از اول نمیخاستت وگرنه سر این چیزا کسی تموم نمیکنه.خیلی برام یخت بود این دوران حدایی

تو‌اون چهارماه کلی هم رو میدیدیم چقد برام‌گل میگرفت و کادو و…

خلاصه

ی ماه بعد کات تو خیابون اتفاقی دیدمش

رفتم سمتش سلام دادم گفتم میشه حرف بزنیم البته الان میدونم اشتباه کردم.

خیلی سرد برخورد کرد عین هفت پشت غریبه

بعدش ک رفتم خونه هم بش پیام دادم

سین کرد ج نداد

اصلا بش نگفتم بیا دوباره باهم باشیم

خیلی با این کارش غرورمو له کرد

همش میگم واقعا این ادم همون ادمی بود ک من باش اشنا شدم؟

با خرد کردن غرور من ب چی میخاست برسه

خودت غرورتو له کردی

نادون و خام بودی الکی به یه غریبه توی ۴ ماه وابسته شدی انقدر چسبیدی بهش و رفتارای غیر عاقلانه انجام دادی که برای آرامش خودش رهات کرد بعد الان مقصر شد اون؟

نه عزیزم مقصر شمایس

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت غرورتو له کردینادون و خام بودی الکی به یه غریبه توی ۴ ماه وابسته شدی انقدر چسبیدی بهش و رفتارای ...

چسبیدم بهش و رفتارای غیر عاقلانه انجام دادم؟

مگه من گفتم چی تو اون دوران بهمون گذشت؟ و رابطمون چطور بود؟

علم غیب داری شما؟

چطور انقد راحت نظر میدی؟ 

چسبیدم بهش و رفتارای غیر عاقلانه انجام دادم؟مگه من گفتم چی تو اون دوران بهمون گذشت؟ و رابطمون چطور ب ...

علم غیب ندارم مدل شخصیت بازگشتی ای که داری (هی برمیگردی به طرف) اینو نشون میده

و فکر کنم خیلیم الکی ازت جدا نشده بود یه جایی فک میکنم گفته بودی علتش پدرت بود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو به خاطر خودت رفتی جلو به خاطر دلت اون وظیفه نداشت ادامه بده

تو تاپیک گفتم

من اصلا بهش نگفتم بیا دوباره باهم باشیم

راجب ی مسائلی ک ازارم میداد حرف زدم ک الان جای گفتنش اینجا نیست

میتونست ب احترام اون‌۴ ماه درست برخورد کنه

نمیتونست؟

تو تاپیک گفتممن اصلا بهش نگفتم بیا دوباره باهم باشیمراجب ی مسائلی ک ازارم میداد حرف زدم ک الان جای گ ...

ی خواستگار بوده یارو ب هیچ جاش نبوده تو هم به هیچ جاش حسابش نکن ب زندگیت برس

علم غیب ندارم مدل شخصیت بازگشتی ای که داری (هی برمیگردی به طرف) اینو نشون میدهو فکر کنم خیلیم الکی ا ...

الان من  تو تاپیک گفتم راجب دلایل جداییمون نظر بدین؟

مدل شخصیت منو از کجا میدونی؟ تراپیستی شما؟

کاش نظر ندی واقعا

کاربریت یادمه

خیلی رو‌مخمی

الان من تو تاپیک گفتم راجب دلایل جداییمون نظر بدین؟مدل شخصیت منو از کجا میدونی؟ تراپیستی شما؟کاش نظ ...

نه گفتی غرورت به فنا رفته، دلایل شکستن غرورتو بهت گفتم

واسه همین دردت اومده

نه گفتی غرورت به فنا رفته، دلایل شکستن غرورتو بهت گفتمواسه همین دردت اومده

تو عددی نیستی ک دردم بگیره ب خاطرت

هرچی میخای حرف مفت بزن

تو گویا بیشتر دردت گرفته هی میگم گمشو از تاپیک نمیفهمی

غرور و‌شخصبت نداری احیانا؟