2777
2789
عنوان

برا رشد فولیکول هام چیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9836 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سینا اف چیه؟؟؟امپول اچ سی جی داده روز ۱۳ بزنم ردز ۱۴ ررم سونو خوب نبود فولی هام دو تا دیگم بزنم ر ...

سینال افم آمپوله برای رشد فولیکولا خوبه چرا ننوشته برات آخه معمولا مینویسن😕

آخه فولیکولام زیر ۸ بودن و تنبلی داشتم  حالا نمیدونم با الدی ها چجور شدم ....آب هویجم شنیدم خو ...

مگه چند دوره اس لتروزول میخوری؟

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
مگه چند دوره اس لتروزول میخوری؟

تا حالا نخوردم ....این باار اولمه تازه امشب شب اوله دو تا خوردم.

یبارم یه دکتری بهم کلومیفن داد ک این دکارم گف بیخود داده تو تخمک گزاری نداشتی ک کلومیفن داده اول الدی داد بعد تازه لترو داده

نمیدونم والا اخه اولین باره داره برام لترو مینویسه 

شاید میخواد ببینه اگه فقط با لتروزول فولی هات خوب بود دیگا از اونا نده انشالله که با همینا به زودی نتیجه بگیری وباردار شی چون واقعا خیلی سخته این همه دکتر بری وندونی آخرش چی میشه😣برا منم دعا کن دیگه فک کنم باید آی وی اف کنم 😔

تا حالا نخوردم ....این باار اولمه تازه امشب شب اوله دو تا خوردم. یبارم یه دکتری بهم کلومیفن داد ک ا ...

من لوتروزول نخوردم گفتم اگه با سیاهدونه وعسل نتیجه نگرفتم بعد میرم لوتروزول

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
شاید میخواد ببینه اگه فقط با لتروزول فولی هات خوب بود دیگا از اونا نده انشالله که با همینا به زودی ن ...

ان شاءالله تو هم نتیجه بگیری ینی همه نتیجه بگیرن واقن یخته انتظار