2777
2789
عنوان

اگه ی نفر تو خونه جلوت بزنه ب پسرت چ عکس العملی نشون میدی

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمی تامل کن در رفتار خودت و همسرت آیا در برابر پسرت تندی زیاد داشتين? چرا که عدم اعتماد به نفس اش را ...

حرف زدنتون مثل روانشناسه .یا مشاور ..کدوم هستید 

به پسره چیزی نمیگم چون کینه میکنه دور از چشم من محکم تر میزنه بچه مو.

مشکل شما الان اون پسره نیست، اونو ادب کنی بازم پسرای قلدر دیگه تو مدرسه هستن که پسرتو اذیت کنن. این صحنه برای شما یه پیام داره : اونم اینه که پسرت نیاز داره روی قاطعیت و جرأتش کار کنه که بتونه از حقش دفاع کنه. وگرنه همیشه که شما نیستی حقشو بگیری

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 
به پسره چیزی نمیگم چون کینه میکنه دور از چشم من محکم تر میزنه بچه مو. مشکل شما الان اون پسره نیست، ...

چکار کنم تا بتونه از خودش دفاع کنم ..خجالتیه .و نمیتونه از خودس دفاع کنه

حرف زدنتون مثل روانشناسه .یا مشاور ..کدوم هستید 

دوست من.روان شناسی و مشاوره به نظر من فوق العاده بیهوده هستند چرا که رفتارها بیشتر از تاثیرات درون ما و فیزیولوژیک هستند ..اما درباره فرزند شما من بسیار ناراحت شدم ازت می خوام مراقب اش باشی ..رفتار خشن اون آدم هم متاثر از فرهنگ اشتباه خانواده اوست

پسر منابتدایی و تنهاست پسر همسایمون لکنت داره تو مدرسه همه مسخرش میکنن میومد خونمو یه سره بچرو مسخره میکرد به حد جنون میرسون بچه رو با این که خودمو پسرم بهش محبت و احترام میکردیم وقتی دیدم درست نمیشه رفت و امدو قطع کردم پشیمونم نیستم اعصابه بچمم راحته

پریسان دختر سمنان
چکار کنم تا بتونه از خودش دفاع کنه ..خجالتیه .

توی اینترنت سرچ کن “ مهارت جرأت ورزی برای کودک و نوجوان” مطالب و کتاب بخون در موردش. 

و از امروز با شوهرت قرار بزار که بزارین پسرتون در مورد هر کاری که خانواده میخواد انجام بده نظر بده . هر نظری داد ازش تشکر کنید. 

بهش اجازه بدید گاهی بهتون نه بگه. این حق رو براش قائل باشید که باهاتون مخالف باشه . از توی خانواده باید یاد بگیره که میتونه نه بگه ، میتونه حقشو بخواد. خیلی کارا میشه کرد سرچ کنی مطالعه کنی دستت میاد

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 
دوست من.روان شناسی و مشاوره به نظر من فوق العاده بیهوده هستند چرا که رفتارها بیشتر از تاثیرات درون م ...

بنظرتون بگم دیگه با پسره دوست نباشه ؟برای اینکه اعتماد ب نفس پسرم بالا بره و بتونه از خودش دفاع کنه چکار کنم.پسره بابا نداره .با مادرش و خواهرش زندگی میکنه...حتی ب پسر کوچیکمم میزد ک تذکر دادم 

گاهی یک کتاب متناسب با سن پسرت بردار اجازه بده تا برایت بخواند ، باهم فیلمی را تماشا کنید و بخندید ،گاهی کارهایی را بدو محول کن تا انجام دهد و اگر از،کودکی استعداد او را در زمینه ای دیده ای به آن کار تشویق اش کن مادام که توجه شما را داشته باشد اتکا به نفس اش چنان او را خواهد ساخت که خود به خود دوست هایش تغییر می کنند پدر و مادر نقش اول را دارند