2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395217 بازدید | 2283 پست
من خودم پریودنمیشدم ،بعدقطع شیرمم همین مشکل روداشتم،دکتراهم جزقرص های جلوگیری چیزی تجویزمیکنن ولی ی ...

من پریود میشم ولی دقیقا سر ۳۰ روز!!! جوش هم یه مدت قبل باز میخواست شروع بشه که بعد کلی زینک مالیدن رو صورتم بهتر شد حتی قرصشم با یکم آب حل میکنم مث ماسک میزنم رو صورتم

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
اول بگم که روی یا همون زینک سیستم ایمنی رو قوی میکنه ناخن ها و موها و پوست رو قوی میکنه و مهم اینه ک ...

عزیز دکترم برام از اینا تجویز کرد من مصرف کردم خیلی ببخشید که میگم گلاب ب روت روده ام کلا انگا سفت شده بود ب طوری ک برام سخت شده بود مستراح رفتن که اونم به همین خاطره که باعث میشه که روده مس کافی جذب نکنه

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دکترم برام از اینا تجویز کرد من مصرف کردم خیلی ببخشید که میگم گلاب ب روت روده ام کلا انگا سفت ش ...

نه عزیزم ارتباطی به مس نداره زینک باعث سفتی روده میشه اگه با دمنوش خاکشیر و ورزش و فلان حل نمیشه بهتره بزاریش کنار

نه عزیزم ارتباطی به مس نداره زینک باعث سفتی روده میشه اگه با دمنوش خاکشیر و ورزش و فلان حل نمیشه بهت ...

مرسی 💛💛

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست.

سلام الیزابت جون توروخدا به کمکم بیا

من میخام مصرف متفورمین قطع کنم چون به شدت شدت شدت لاغر شدم تمام چربی های زیر پوستم آب شده 

هرکی منو میبینه 🙉🙊

#‍ بنظرت به جای متفورمین مکمل کروم  بگیرم ؟چطوری مصرف کنم که بازم لاغرترنشم مثلا دوروز یکبار خوبه؟
#‍ ایا مثل متفورمینه  باعث لاغری میشه ؟

##سوال# سومم  حتما باید اینوزیتولم بگیرم حالاکه متفورمین قطع کردم؟ 

با تشکر فراوان❤️🤍❤️🤍

الیزابت جون اینو یادم رفت بگم خاهر عزیز

بنظرت رژیم کتوژنیک بگیرم چطوره ؟تا بتونم چاق بشم

رژیم کتوژنیک کربوهیدرات نداره اما چربی داره

حالا گفتم از شما بپرسم ماشالله انسان با سوادی هستین درود برشما💕🌹

باعث نمیشه وضعیت پوستمو وجوشامو بدتر کنه؟!!!!!!

منتظر جوابتون میمونم مرسی

سلام الیزابت جون توروخدا به کمکم بیا من میخام مصرف متفورمین قطع کنم چون به شدت شدت شدت لاغر شدم تما ...

سلام عزیزم والا کروم باید دوز بالا بخوری تا جایگزین متفورمین بشه حداقل اوایل باید زیاد بخوری تا کم کم مقدارش رو تنظیم کنی. برا من اصلا باعث لاغری نشد متفورمین برام عوارض داشت نتونستم استفاده کنم

الیزابت جون اینو یادم رفت بگم خاهر عزیز بنظرت رژیم کتوژنیک بگیرم چطوره ؟تا بتونم چاق بشم رژیم کتوژ ...

عزیزم رژیم کتوژنیک برا لاغر کردن خیلی خوبه ولی واقعا نمیدونم برای جوش یا هورمونا چه تاثیری میتونه بزاره!!! اگه قصد لاغر کردن داری امتحانش کن راجبشم خوب سرچ کن

سلام الیزابت جون من امروز رفتم دکتر متخصصی که تحت نظرش هستم مجردم والا هر  ماه پریودیم جلو میفتاد این ماه جلو نیفتاد که هیج یک روزم از تاریخم رد شد خیلی نگران شدم سریع به دکتر مراجعه کردم دکتر برام آمپول پروژسترون زد

و چون خیلی لاغر شدم یعنی طی دو ماه ۱۰کیلو کم کردم دکتر متفورمین قطع کرد در حالا حاظر من دارویی به جز اسپیروو مدروکسی پروژسترون ندارم !

میدونم دلیل لاغریم به خاطر متفورمینه

اما دلیل پریود نشدنم در زمان خودش به خاطر چی بوده؟الیزابت جون شما اطلاعاتتون خیلی بالاست گفتم از شما راهنمایی بگیرم

دکتر گفت طبیعیه!!!!!!!!

ولی من واقعا میخام دلیل منطقیشو بونم!

البته من یک کاره اشتباهی انجام دادم اونم اینکه دو فاستونو مصرف نکردم .

حالا بنظرت همین مدروکسی پروژسترون بخورم یا برم دوفاستنمو که دارم بخورم کدوم بهتره!

دیگه خسته شدم از دست این وضعیت !!!!دکتر گفت ازدواج کنی همه چی حل میشه 🤭🤭🤭😂

سلام الیزابت جون من امروز رفتم دکتر متخصصی که تحت نظرش هستم مجردم والا هر  ماه پریودیم جلو ...

عزیزم فدات بشم اصلا استرس نداشته باش و آروم باش. اول اینکه خود دوفاستون هم پروژسترون هست من یبار بخاطر زودتر از موعد پریود شدن دوماه استفاده کردم بعدش تنظیم شدم خیلی خوب بود پس هم مدروکسی هم دوفاستون پروژسترون هستن ولی من از دوفاستون راضی بودم. اره لاغر شدنت صدرصد از متفورمین هست منکه بهم نمیساخت و استفادش نکردم ولی خواهرم استفاده میکرد خیلی وزنش کم شده بود. دلیل تاخیر پریودت بهم ریختن هورمونات هست حالا پروژسترون افت نکرده که دیواره رحم ریزش کنه. نمیخوای آگنوگول رو امتحان کنی؟ کاش با دکترت مشورت میکردی

الیزابت جان پودر اینفولیک خوردم تخمدان چپم درد میگیرفت چن روز اول بعدش خوب شد ،اما این دوره اولین باره پریودیم عقب افتاده یعنی وقتی پودرو رو خوردم چن روز لکه بینی داشتم بعدش قطع شد.الان چهارده روزه پریود نمیشم.یعنی این پودر باعث شده پریودیم عقب بیفته؟چی بخورم پریودیم بیاد واقعان اعصابم داغونه.ممنون

الیزابت جان پودر اینفولیک خوردم تخمدان چپم درد میگیرفت چن روز اول بعدش خوب شد ،اما این دوره اولین با ...

عزیزم این‌ پودر تنظیم میکنه و باعث عقب افتادن نمیشه. همزمان باهاش آگنوگول هم استفاده کن. الانم باید با چای زعفران و آویشن اینا سعی کنی پریود بشی

سلام عزیزم

ی سوال دکتر بهم گلای وانس داده سرچ کردم انگار ی نوع متفورمینه.

الان حدود یکماه و نیمه دارم میخورم اشتهام صفرررررر شده و لاغر شدم حسابی ، من خودم کمبود وزن ۸ کیلویی دارم الانم ک اینطور ،شدیدتر شده

میخواستم ببینم گلای وانس نخورم چی میشه؟

من هیچوقت اینطور نبودم،از بوی غذا حالم بهم میخوره!

قرص دیگه هم سیپروترون کامپاند 

و اسپیرونولاکتون(این تموم شده) داده، 

و اینوفولیک که الان تموم شده(کلا ب اندازه یکماه داد بهم)

اینوفولیک رو اگه خودم بخرم و ادامه بدم بد نیست؟

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

سلام عزیزم ی سوال دکتر بهم گلای وانس داده سرچ کردم انگار ی نوع متفورمینه. الان حدود یکماه و نیمه د ...

عزیزم من بجای متفورمین ترجیح دادم کرومیوم استفاده کنم. متفورمین بهم نمیساخت حالم بد میشد. اینوفولیک هم یجور ویتامین ب هست در واقع ترکیب اسید فولیک و اینوزیتول هست و بنظرم استفادش سیف هست. من از ضدبارداری خیری ندیدم وقتی قطع میکنیش اوضاع خیلی بهم میریزه اما آگنوگول خیلی خوب بود

عزیزم من بجای متفورمین ترجیح دادم کرومیوم استفاده کنم. متفورمین بهم نمیساخت حالم بد میشد. اینوفولیک ...

مرسی عزیزم که جواب دادی

اگر متفورمین قطع بشه و کرومیوم هم جایگزین نشه مشکلی پیش میاد؟

و شما قرص اگنوگل رو مصرف کردید یا قطره اش رو؟

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /