2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395349 بازدید | 2283 پست
تجربیاتت خوبه استارتر ولی شما برای سایت آمازون داری تبلیغ میکنی درسته؟

اره عزیزم اخه آمازون مال بابامه 😂😂😂 عزیزدلم اخه این تبلیغ به چه درد من میخوره. جان دلم خودم کلی مشکلات دارم شمام اگه دوس داری از مطالب استفاده کن اگه هم نه که تهمت نزن

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر افسرگی و بهم ریختگی هورمون ها یا تنبلی تخمدان باعث تیره شدن قسمت خاصی از پوست بدن مث صورت و شکم ...

والا نمیدونم فدات شم پوست کلا چیز حساسیه خیلی از آسیب هاش رو مجبوری با روش های فیزیکی درمان کنی. میخوای به دکتر پوست بگو ببین راهکار چیه

سلام الیزابت جون  طبق دستور دارو های که گفتی مکمل کلسیم مصرف کنیم من قرص جوشان کلسیم سان لایف ...

عزیزم این سبک زندگی کمکی هم برا پوستت کرده؟ بهت پیشنهاد میکنم حتما سایت به ریویوهای سایت acne.org سر بزنی انقد مطالب و رژیم های خوب نوشتن که مطمئنا غذاهاتم متنوع تر میشن. ولی من یادمه خیلی چیت میکردم چون عشق خوردن دارم بدبختی 🙈🙈🙈 کلسیم که برات حتما کافیه. امگا ۳ رو من یادمه خیلی سرچ کردم خیلیا گفته بودن باهاش جوش میزنن 🙊🙊🙊 گفته بودن باعث جوش میشه مگه اینکه با دوز خییییییلی بالا خورده بشه که منم ترجیحا گذاشته بودمش کنار. حالا بازم خودت سرچ کن و مهم تر اینکه به پاسخ بدنت نگا کن

سلام عزیزم ،من چندروزپیش داشتم درموردزینک تحقیق میکردم که مصرفش به مرورباعث کمبودآهن وسلن دربدن میشه ...

عزیزم روزای اول دوز بالا مثلا یکی دوماه اول بعد که جوشا رفتن کم کنین. کروم روزی ۲۰۰ یا ۳۰۰ کافیه که هیچ زیادم هست ولی متاسفانه باید روزای اول دوز زیاد استفاده بشه

واقعا مرسی که اینارو گفتی من دیگه روانی شدم از دست جوشام اعتماد به نفسمو از دست دادم دیگه کم مونده ا ...

عزیزم جای جوش باید موضعی درمان کنی

الیزابت جان قرص ساوپالمتوبرای کسی که فیبروم رحم داره مشکلی نداره عوض فیناسترایداستفاده کنه،ومیتونه ق ...

مطمئن باش فیناستراید برا خانوما مثل سم میمونه نمیدونم چرا دکترا تجویز میکنن واقعا نمیفهمم!!!!

سلام الیزابت جون 

ممنون که پاسخ دادین

حقیقتا من امگا میخونم خوبه التهاب دوستمون کمتر کرده و اصنم جوش نمیزنم

با این سبک تغذیه خب برای پوستم خوبه منتها ی چیزی که خیلی ناراحتم کرده و حتی دیروز باشگاه رفتم همه با دیدن من تعجب کردن که خیلی وزن کم کردم یعنی الان من دو تا درد دارم یا جوش یا چاقی دیگه نمی‌دونم چیکارکنم که ی ذره چاق بشم بنظرت الیزابت جون غذا یا خوراکی هست که با او جوش نشه ولی بتونم ی خورده وزنمو باهاش ببرم بالا

الیزابت جون من همش برنج قهوه ای نان جو حبوبات ‌میوه سبزی و روغن زیتون موز...تغذیه ام سالمه اما چاق نمیشم

💣فک کنم با تغذیه ناسالم چاق بشم😭

دوستان من فقط میگم بعضی داروها که تو ایران نیستن برای جوش و تخمدان پلی کیستیک عالین مثل ویتامین ب۳ و ویتامین ب۵. MSM و یه دارو به اسم DIM. گیاه بلک کوهوش هم عالیه. من گفتم اگه توان مالی دارین از سایت های خارجی تهیه کنین یا فردی رو در خارج دارین که براتون بیاره میتونین امتحان کنین ولی مسلما همه به این روشا دسترسی ندارن منم فقط اسم بردم که در جریان باشین. لطفاااا لطفاااا برا کسیکه داره بدون هیچ چشمداشتی کمک میکنه تهمت و فلان نزنین. دل نشکنین. یه مطلب علمی و یه تجربه ای نوشته شده اگه دوس دارین مطالعه کنین و جاهای خوبشو استفاده کنین اگه هم نه ازش بگذرین. ببینین سایتای خارجی چقد دارن همدیگه رو کمک میکنن و چقد قوانین کشوراشون رو میگن که به چه داروهایی دسترسی دارن و کسی نه تهمت میزنه که شما داری تبلیغ میکنی نه چیزی چون خداوند به انسان عقل داده. والا از ترسم روش هایی مثل کرم زینک اکساید یا ماسک سفیده تخم مرغ که برای جوش و جای جوش خیلی خوبن رو در طول تاپیک نگفتم چون این‌ چیزا فردی ان و به خیلیا نمیسازن و اوضاع رو بدتر میکنن ترسیدم متهم بشم 😔😔 امیدوارم همیشه تن سالم و فکر باز داشته باشیم و به علم بدون دیدگاه متعصب نگاه کنیم. ❤❤❤

سلام الیزابت جون  ممنون که پاسخ دادین حقیقتا من امگا میخونم خوبه التهاب دوستمون کمتر کرده و ا ...

عزیزم میتونی بری متخصص تغذیه برات رژیم با چربی و کربوهیدرات کم بده که هم چاق بشی و همم روتینت به هم نخوره. باشگاه هم خیلی خوبه که بتونی عضله سازی کنی در واقع با افزایش تراکم استخوانی و عضله وزنت بره بالا و هیکلتم خوب بشه نه با ذخیره چربی. امگا هم واقعا یچیز فردیه دوست منم ازش راضی بود منم تو تاپیک ها دیدم هشدار دادن ازش ترسیدم ولی اگه بهتون میسازه که عالیه. روغن گل مغربی هم انواع امگاهارو داره و ضد التهاب قوی هست و خیلی عالیه دوس داشتی راجبش سرچ کن

دوستان هر سوالی دارین طول تاپیک بپرسین هر موقع وقت کردم جواب میدم نمیتونم زیاد خصوصی برم واقعا بچه همه وقتمو گرفته الانم انگار داره دندون در میاره همش نق میزنه و آویزونمه. خودمم از وقتی زایمان کردم هر ۴۰ روز یبار پری میشم با اینکه شیرم نمیدم مرتب نیس!!! دوستایی که تجربه زایمان دارن کمکم کنن فعلا صبر کنم یا برم دنبال سونو اینا؟؟ برا همه مون یه صورت بی جوش و یه تخمدان بدون کیست آرزو میکنم 😘😘

عزیزم روزای اول دوز بالا مثلا یکی دوماه اول بعد که جوشا رفتن کم کنین. کروم روزی ۲۰۰ یا ۳۰۰ کافیه که ...

عزیزم من رفتم داروخانه بگیرم این قرصی که شما گذاشتیو نداشت گفت اصلا دنبالش نگرد نیست بعد یکی دیگه نشونم دادا کپسول بود روش نوشته بود عوارض داره گفتم افت قند ایجاد نمیکنه؟ گفت میکنه  به جای کروم قرص دیگه ای میشه لطف کنی معرفی کنی؟ من اون زینکرم گرفتم ممنونم ازت

عزیزم روزای اول دوز بالا مثلا یکی دوماه اول بعد که جوشا رفتن کم کنین. کروم روزی ۲۰۰ یا ۳۰۰ کافیه که ...

الآن روزی ۱کرومو۲۰۰یانهایت دوتامیخورم،زینکم دوزش روی ۳۰الآن نزدیک ۱۰ماهه،به نظرت کمش کنم

واینکه سلن وآهن هم لازمه مصرف کنم

دوستان هر سوالی دارین طول تاپیک بپرسین هر موقع وقت کردم جواب میدم نمیتونم زیاد خصوصی برم واقعا بچه ه ...

من خودم پریودنمیشدم ،بعدقطع شیرمم همین مشکل روداشتم،دکتراهم جزقرص های جلوگیری چیزی تجویزمیکنن

ولی یه سونوبرو