2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395213 بازدید | 2283 پست
هر کدوم چقدره؟

عزیزم من از همون ایتدای بلوغ درگیر پلی کیستیکم متاسفانه

یه دختر سفید با پوست عالی بودم موهای سرم شدیدا پرپشت بود و بدنم مو کم داشت...

اما الان یه گوریل چاق و پشمالوعم که موهای سرمم ریخته

وجای جوش روصورتم...

من الان تو اقدامم وخیلی ازاینچیزارو نمیتونم مصرف کنم

ممنون که اطلاعات مفید و علمی در اختیار گذاشتی افق های روشنی برام بازشد😅

میخام قطره ویتاگنوس یا همون5انگشتو بخرم نظرتون قطرشم خوبه؟؟

واینکه دارچین میخورم سردرد میشم شما اینطور نمیشدی؟

راستی چه غذاهایی میخوردین واسه صبحونه ونهار

اگه میشه چند مورد مثال بزن❤

اخه غذای ایرانیا همش برنجیه دیگه یا نونی یا سیب زمینی و همه اینام نشاسته و درنهایت گلوکز دارن 

اصن نمیشه سردی جاتو حذف کرد

همچنین شرینی جاتو

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اسی من چندروز پیش رفتم دکتر بخاطر بی حالیم آز دادم گفت قندت اومده لب مرز و ویتامین د خیییلی پایینه. وزنم رفته بالا و دور سینه و زیر چونه و گلوم مو دراومده و حس میکنم پریودیم کم شده.. بنظرت منم پلی کیستیکم؟ چی بخورم منم مکمل بخورم فقط؟قبلا هم سونو دادم ولی گفتن همه چی نرماله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص کرومیوم پیکولینات دارم گلم همون که خودت داشتی روزی ۱ دونه میخورم میگم اشکال تداره روزی ک چیز ...

اوه اوه نه بابا من فقط وقتی جواب گرفتم که ۳ تا میخوردم! یعنی ۶۰۰ میلی گرم. یمدت اینجوری استفاده کردم بعدش که دیگه جوشی نداشتم کمش کردم روزی دوتا. بعضی روزام یدونه میخوردم ولی وقتی خس میکردم زیرپوستم بازم میخوام جوش بزنم میکردمش ۲ تا یا ۳تا!!! کم و زیادش کن مشکلی نداره مکمله دیگه

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
سلام گلم منم تنبلی تخمدان دارم پریود نشدم 3ماهه ریزش مو شدید دارم با جوش چکار کنم 

تاپیک رو بخون عزیزدلم بحث زیاده

عزیزم من از همون ایتدای بلوغ درگیر پلی کیستیکم متاسفانه یه دختر سفید با پوست عالی بودم موهای سرم شد ...

والا غذای عادی عزیزم!!!! همه چی میخوردم فقط شیر رو حذف کرده بودم شیرینی و فست فود هم خیلی خیلی کم. همیشه هم پیاده روی طولانی داشتم. اگه چیزی بهت نمیسازه لزومی نداره بخوریش چون من خودم با دارچین هیچ مشکلی ندارم همیشه به چایی میزنم چون طعمشو دوس دارم. اره آگنوگول یا قطره ویتاگنوس هر دو برا اقدام خوبن. اینوفولیکم باعث میشه سریع جواب بگیری اونم بنظرم حتما استفاده کن

عزیزم من از همون ایتدای بلوغ درگیر پلی کیستیکم متاسفانه یه دختر سفید با پوست عالی بودم موهای سرم شد ...

راستی عزیزم مولتی ویتامین مینرال هایی هستن مخصوص قبل و بعد و طول حاملگی میتونی با خیال راحت ازونا استفاده کنی باعث میشه تخمک هاتم خوب بشن. من پرگنازون میخورم اون خوبه بنظرم. برا دوره اقدامم هست.

اسی من چندروز پیش رفتم دکتر بخاطر بی حالیم آز دادم گفت قندت اومده لب مرز و ویتامین د خیییلی پایینه. ...

کمبود ویتامین د و بالا بودن قند خودشون باعث مشکلات هورمونی میشن. من نمیدونم پلی کیستیکی یا نه اما از جوش داشتن میشه فهمید که مشکل هورمونی داری

ااا خب خوبه ۲تا میکنمش به پوستت چی مبزدی اون زمان؟

همون کرم کراکنیل که گفتم با یدونه فوم ضد جوش که فک کنم مال ژنوبایوتیک بود. آهان شبا هم کرم اکسیدزینک رو با پودر بچه که زینک داره قاطی میکردم میذاشتم تا صب بمونه  رو صورتم اینو یه خانم خارجکی تو سایتش یاد داده بود اما من تو تاپیک به کسی نگفتم ترسیدم بچه ها اکسیدزینک به پوستشون نسازه بدتر بشن. اینا خیلی برام خوب بودن برام.

الیزابت جون ماشالااطلاعاتت بالاس،من یه سوال داشتم اگه وقت داشتی وتونستی کمکم کنی ممنون میشم

آفت دهنم داره دیونم میکنه کلیم دکتررفتم فقط دهانشویه میدن ونمک که هیچی ومحلول وپماداثرش موقته

اینآفت هاهم قرص ودارویی داره چون من زبانم اونقدراکی نیس که تموم بشه وبره😭😭

راستی عزیزم مولتی ویتامین مینرال هایی هستن مخصوص قبل و بعد و طول حاملگی میتونی با خیال راحت ازونا اس ...

ممنون عزیزم

اینوفولیک میخوردم پیارسال واقعا خوب بود

منم الان خیلییی بی انرژی هستم

همه ایناکه گفتینو داروخونه همینطوری میده دیگه نه؟

والا به دکترا نمیشه گف فلان چیزو ننویس یا اینو بنویس  یه جوری گارد میگیرن و حمله میکنن که تو نمیفهمی و من دکترم میفهمم  که ادم پشیمون میشه

اصلا گوش نمیدن ادم دردش چیه

اینهمه هم رفتیم فایده نداشته

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ممنون عزیزم اینوفولیک میخوردم پیارسال واقعا خوب بود منم الان خیلییی بی انرژی هستم همه ایناکه گفتی ...

اره عزیزم مکمل آزاد هست مگه اینکه بیمه تکمیلی خاصی داشته باشین که پول مکمل رو میده

الیزابت جون ماشالااطلاعاتت بالاس،من یه سوال داشتم اگه وقت داشتی وتونستی کمکم کنی ممنون میشم آفت دهن ...

وای عزیزم بخدا از آفت زیاد اطلاعات ندارم خودت تو گوگل تاپیک هارو سرچ کن تجربه هارو بخون خیلی خوبه

اوه اوه نه بابا من فقط وقتی جواب گرفتم که ۳ تا میخوردم! یعنی ۶۰۰ میلی گرم. یمدت اینجوری استفاده کردم ...

راستی گلم من امروز یکی بعد ناهار خوردم یکیم الام بعد شام

چون غذا بیشتر نونی بود بخاطر همون یک دونه بیسکوییت خوردم

روش نوشته در روز بیشتر از ۱ خورده نشه

مشکل پیش نمیاد؟