2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395322 بازدید | 2283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بادوزقرص هابازی میکنم اماخیلی مقاومن،بااینکه رژیمم خیلی رعایت میکنم زبانم بدنیست اماترجمه خیلی ...

فرقی برات داشته؟ نسبت به قبل شروع درمان فرقی کردی؟

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
من رفتم دکتر گف همین بیماریو داری بم زینک پلاس داد با مدروکسی پروژسترون نه تند تند نمیشم دیر میشم

چرا مدروکسی؟؟ اکثرا سیپروترون کامپاند میدن! والا دکتر داده استفاده کن بعد تموم شدن دوره درمان رو با مکمل ها ادامه بده

چرا مدروکسی؟؟ اکثرا سیپروترون کامپاند میدن! والا دکتر داده استفاده کن بعد تموم شدن دوره درمان رو با ...

نمیدونم والا بم گف سه ماه بخورم هرماه روزی دوتا تا پنج روز ک پریودم منظم بشه 

کاربری چهارممه لطفا منو نترکون نی نی یار وگرنه دیگه دوست ندار
عزیزی که کرم کالی درم استفاده کردی الآن جای جوش هات اکی شده؟؟ خوب جواب میده،میخوام بخرمش امامیترسم ...

سلام گلم.اره خداروشکر نسبت به قبل خیلی بهتر شدن ولی روغن ارکان هم خیلی تاثیر داشته برام متاسفانه هنوزموفق نشدم عکسشو تهیه کنم بفرست

بچه هادرموردکرم آبرسانم بگین چی استفاده میکنین،بررسی کنم بخرم ازبقیه تایپینگ هاهرچی تونی نی سایت خر ...

آبرسان من هرچی خریدم بی فایده بوده همون خودت با خیار رنده شده پوستتو ابرسانی کنی خیلی بهتره من کلی پول دادم حیف شدن پولام

حالاموندم واسه جای جوشم کراکنیل دوکری بخرم یاگلایکوآرسیس فارما؟؟؟ کسایی که استفاده میکنن بگن کدوم ن ...

من از هیچ کدوم استفاده نکردم ولی از من میپرسی اکثرا چیزایی که گرونن خوب جواب نمیدن

من از همون سایتی که ترمیم کننده رو خریده بودم واسه جای جوشام یک ضدلک و روشن کننده ی قوی بهم معرفی کردم اما اصلا جواب نداد رو پوستم قیمتشم تقریبا سه برابر اون ترمیم کننده بود اما از ترمیم کننده بهترجواب گرفتم

همون کرم کراکنیل که گفتم با یدونه فوم ضد جوش که فک کنم مال ژنوبایوتیک بود. آهان شبا هم کرم اکسیدزینک ...

عزیزم کرم اکسید زینک چه رنگی بود؟اگر از خودش و پودری که باهاش مخلوط میکردی عکس داری میشه بزاری؟

نترس من سه تااونم ایرانیشومیخورم هنوززنده ام😊😊

عزیزم نمیدونم زبانت در چ حده اما نوشته تا ۱۰۰۰ میلی گرم برای بیش از دو سال سیف هست. البته اگه جوشات خوب شدن حتما کمش کن بازم دیدی جوش میزنی زیادش کن. منکه کم و زیاد میکردم مشکلی نبود

راستی گلم من امروز یکی بعد ناهار خوردم یکیم الام بعد شام چون غذا بیشتر نونی بود بخاطر همون یک دونه ...

اینم سایت خارجی عزیزم.