2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395331 بازدید | 2283 پست
نه عزیزم‌خوش طعم هم هستن‌منکه دوس دارم

💜💙❣❤🧡💛💚💞💕💖💝💓💞💕🧡💛💚❤💙💜🖤💟

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمت ترمیم کننده ۸۹ هزار 

کرم روشن کننده و ضدلک هم قیمتش ۴۹ داخل دیجی کالا ولی تا۳۹ هزار هم تخفیف میخوره

روغن ارگان روهم من ۴۵ گرفتم.متاسفانه امروز نتونستم برم ازش عکس بگیرم ولی از ترمیم کننده عکس دارم میزارم

قرص کرومیوم پیکولینات دارم گلم همون که خودت داشتی روزی ۱ دونه میخورم میگم اشکال تداره روزی ک چیز ...

بچه ها شما از کجا کرومیوم پیکولینات و مولتی ویتامین مینرال رو گیر اوردین من هرکجامیگردم پیدانمیکنم

ضدلک روشبا میزنم وترمیم کننده رو روزها(البته اصلش اینه که شب زده بشه)میتونی یک شب ضدلک و روشن کننده ...

منم میخرم چیزایی که داریو ایشالله اوکی شم

من الان مشکلم همش جای جوشامه

بچه ها شما از کجا کرومیوم پیکولینات و مولتی ویتامین مینرال رو گیر اوردین من هرکجامیگردم پیدانمیکنم

اون مولتی مینرال از سایت بهداشت درمان خریدم گذاشته بودم قبلش سایتشو ۳۲ تومنم بیشتر نبود

اون کرومیومو از یک داروخونه تو مشهد پیدا کردم کل مشهدو گشتم هیچکس نداشت اینو دیگه با بدبختی پیدا کردم

وقتم نشد پاشم برم داوخونه شماره بگیرم ازشون بدم به بچه ها اگه خواستم سفارش بدن