2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395181 بازدید | 2283 پست
الان اسپیرونولاکتون هورمونامو میخاد مرتب کنه دکتر داده؟ ببخشی خیلی میپرسم آخه سردرگم شدم 

نه اسپیرو ضد هورمون مردانه اس و ضد فشارخون هم هست. ضد بارداری مرتب میکنه ولی اسپیرو نه.

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اسپیرو ضد هورمون مردانه اس و ضد فشارخون هم هست. ضد بارداری مرتب میکنه ولی اسپیرو نه.

عزیزم من ریزش موهام خیلی زیاده آزمایش هم دادن کم خونی وتیروئیدنداشتم تازگیاوزنمم خیلی رفته باالا.قرص های زینک وهیرویت واکوفان هم خوردم ولی اثرنکرده واسه ریزش موهام.میدونی بایدچیکارکنم؟؟؟

ببخشید این داروهایی که گفتین رو همیشه باید مصرف کنیم ؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
عزیزم من ریزش موهام خیلی زیاده آزمایش هم دادن کم خونی وتیروئیدنداشتم تازگیاوزنمم خیلی رفته باالا.قرص ...

شما ب احتمال زیاد تنبلی تخمدان داری.برو ازمایش بده.همه علایمش داری.اگه مثبت بود فقط چن ماه منظم پیاده روی کن.شنیدم خیلی کمک میکنه

آخه من دکتر یه دوره inofolic داد دیگه نگفت تموم کردی بازم بگیر

و اینکه مولتی ویتامین  هم یه ماهه الان خوردم تازه تموم شده باید ادامه بدم؟

چاق هم نیستم فشارمم همیشه پایینه یک سالی هم میشه اسپرینولاکتون نخوردم تا ۲ ماه پیش پریود  منظم بود ولی الان ۲ ماه بهم ریخت چون فکر کنم  یه مدت دارو زیاد خوردم آنفولانزا گرفته بودم میشه برای دارو باشه؟الان به نظرتون من چکار کنم که خوب بشم؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
منم تنبلی تخمدان دارم.تمام موهام ریخته.توروخدا بهم بگو پیاده روی بهت کمک کرد؟؟

پیاده روی و ورزش عالی بود ولی نه به تنهایی در کنار چیزاییکه گفتم تو یکی دو هفته احساس کردم یه آتیش داغ تو بدنم خاموش شد

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗