2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395217 بازدید | 2283 پست
نگا اینارو بهم داد.. اون قرصه Acnotron گف پریودتو بهم میریزه نگران نباش قرص ضدبارداری بخور. از این ت ...

نه آکنوترون همون راکوتانه پریود رو بهم نمیریزه فقط باهاش نباید باردار شد واسه همون ضدبارداری داده باهاش ولی چقد تهاجمی درمان کرده یه عالمه قرص مضر ریخته جلوت 😐😐

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
نه آکنوترون همون راکوتانه پریود رو بهم نمیریزه فقط باهاش نباید باردار شد واسه همون ضدبارداری داده با ...

واقعا؟؟ اکنوترون فقط ی بسته بهم داده 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه علایمی؟

جوش صورت  چاقی ریزش موی سر پرمویی ناحیه هایی که اصولا زن ها اونجاها مو کم دارن. موهای اطراف سینه. خستگی مفرط و بیحالی بعضی وقتا حس میکنی نای بلند شدن نداری و از انرژی بقیه تعجب میکنی

واقعا؟؟ اکنوترون فقط ی بسته بهم داده 

چرا یه بسته؟ اره راکوتانه. اصلا از درمانش سر در نمیارم خوب میتونست بجاش ویتامین آ بده 🙄🙄😒

جوش صورت  چاقی ریزش موی سر پرمویی ناحیه هایی که اصولا زن ها اونجاها مو کم دارن. موهای اطراف سین ...

من بعده راکوتان دکتره قبلیم زیره چونم و دوره سینم مودراورد

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
چرا یه بسته؟ اره راکوتانه. اصلا از درمانش سر در نمیارم خوب میتونست بجاش ویتامین آ بده 🙄🙄😒

اصلا نمیفهمم چکار داره میکنه.. چیو میخاد درمان کنه. فقط گف جوشان هورمونی ان

دکتر معروف شهرمون هست. آرش ایوبی

من بعده راکوتان دکتره قبلیم زیره چونم و دوره سینم مودراورد

بخاطر اینکه هورمونات بهم ریخته بودن راکوتان به ظاهر درمانت کرده ولی مشکل اصلی سرجای خودش بوده

اصلا نمیفهمم چکار داره میکنه.. چیو میخاد درمان کنه. فقط گف جوشان هورمونی ان

منم سر در نمیارم. والا ضدبارداری اینا برا من خوب بودن صورتم مث آینه شد ولی ۴ ماه بعد اینکه قطعش کردم شدیداریختن بیرون

بخاطر اینکه هورمونات بهم ریخته بودن راکوتان به ظاهر درمانت کرده ولی مشکل اصلی سرجای خودش بوده

الان اسپیرونولاکتون هورمونامو میخاد مرتب کنه دکتر داده؟ ببخشی خیلی میپرسم آخه سردرگم شدم 

خب الان اون قرصی و ک دیابتی ها میخورن رو من ک نمیتونم بخورم صرر نداره؟

شما بارداری یا شیردهی داری؟ چرا نتونی عزیزم؟ دکترها همین الانم برا پلی کیستیک متفورمین میدن که قرص قنده !!!