2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395217 بازدید | 2283 پست
پریودام منظومه گف پریودات بهم میریزه قرص ضوبارداری بهم داد. 

من جای تو باشم ضد بارداری نمیخورم اگر هم خوردی طولانی مدت نخور.

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

اینم سونو ولی دکتر که نگفت چیزی یعنی خودشون نمیدوننpcoپنهان چیه؟ 

خدا خیرت بده اگه من درمان بشم هر روز برات دعا میکنم 

دیروز مریض بودم رنگم شده بود گچ  دیوار 

لک های صورتم غیب شده بود اینقدر خوشگل شده بودم خخ

همش میرفتم جلو اینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از نوجوونیم تا الان ک بیست سالمه جوش میزنم ی مدت راکوتان خوردم فایده نداشت ک نداشت هر کاری رو ...

عزیزم پلی کیستیک بودن فقط علامتش پریود مرتب داشتن نیست. شما نگا کن مکمل روی به تنهایی امتیازش ۴.۱ شده از ۵

ضد بارداری برام خوب بود من بیشتر از ۱.۵ خوردمش و راضی بودم اما دیدم چقد خارجیا ازش بد گفتن و همش میگ ...

ینی الان این قرص بزارم کنار بنظرت و مکمل بگیرم؟؟؟ 

من همین دوماه پیش احساس درد تو پهلوهام داشتم. خودم رفتم به دکتر عمومی گفتم برام یه سونو گرافی از کل شکم. کبد و رحم ‌ و همه چی بنویسه بعد. سونو متوجه شدم دوتا کیست ۴و۵ سانتی  سمت چپ و راست تخمدانم دارم  دکتر بهم فقط کنتراسمین داد گفت ۳بسته مصرف کن سونو بده قراره این هفته برم سونو  نمیدونم جوابش چی میشه هیچی تجربه ندارم یکی از دوستام گفت گیاه پولک بگیر من گرفتم ولی هنوز مصرف نکردم تو این گیاه رو میشناسی؟؟ 

من جوشام تک و توک بود. اصلا لازم ب قرص نبودم. گفتم ک واسه زیبایی رفتم گف بزار اول صورتتو زیر سازی کن ...

نه اسپیرو هرچی بدی هم داشته باشه حداقل ریزش مو نمیاره!! من نمیدونم عزیزم بهرحال دکترت اینو گفته ولی من دیگه به دکترها اعتماد ندارم بازم خودت فک کن

اهان یعنی کلیپ ن یده بودی فقط شنیداری شنیده بودی

اره عزیزم سال ها پیش با خواهرم گوش میدادیم اون ته ذهنم مونده بود خیلی حال کردم ممنون

پریودی های نامنظم و جوش موی زائد روی چونه اضافه وزن و مهم‌تر ازهمه ازمایش و سونو

احتمالا پلی کیستیک هستی چیزایی که گفتم رو رعایت کن فوقش خوب نمیشی دیگه ۴ تا مکمل خوردی که برا بدنت مفیده و مشکلی نداره.

اینم سونو ولی دکتر که نگفت چیزی یعنی خودشون نمیدوننpcoپنهان چیه؟  خدا خیرت بده اگه من درمان بش ...

اول pco رو کنترل کن بعدم لک هارو درمان کن. البته شمارو سرچ میکنم عجله نکن یادم نمیره بهت میگم

اسپیرو همیشه برام تا یه مدت اثر میکرد در کل قرص بدی نبود و من زمانیکه میخوردم راضی بودم ولی فقط ظاهر ...

نگا اینارو بهم داد.. اون قرصه Acnotron گف پریودتو بهم میریزه نگران نباش قرص ضدبارداری بخور. از این ترسیدم

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
عزیز میشه بهم بگی اسپیرونولاکتون رو چرا بهم داده

احتمالا داده تا اون جوش های تک و توک هم خوب بشه ولی اخه با قطع کردنش برگرده چی؟ دکترها میدن تا همه جوش ها برن بعد میرن سراغ جای جوش