2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395330 بازدید | 2283 پست
در مورد پلی کیستیک یه موردم خوندم که ورزش هوازی که ضربان قلبت رو بالا ببره روزی نیم ساعت کمک می کنه ...

دقیقا منم پشیمونم الان ماه هاست با چند تا مکمل کاملا خوب شدم کاش از اول مطالعه م رو بیشتر میکردم

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
مرسی از تاپیک مفیدت  میخوام پنج انگشت مصرف کنم و بادکش رحم چیزی در موردش نمیدونی؟؟

پنج انگشت همون آگنوگول یا ویتکس هست که گفتم خیلی عالیه بنظرم ولی بادکش در جریانش نیستم فقط یادمه یجا خوندم اگه کسی که بادکش میکنه ماهر نباشه و رحم هم اتفاقی بادکش بشه ممکنه نازایی بشه بازم نمیدونم خودتون بیشتر تحقیق کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورم نمی شه یعنی درمان پلی کیستیک همین سه رقم بود ؟ کلسیم - مولتی - ویتامین دی ؟؟؟؟ درسته ؟

زینک ( دوز بالا) کرومیوم پیکولینات ( روزی یکی یا اگر اثر نکرد دوتا) آگنوگول اینوفولیک ویتامین د کلسیم مولتی ویتامین. دارچین. قطع شیر و قند و فست فود. ورزش. میوه و سبزی. من شبا ویتامین ای هم میخورم. 

از سایتای خارجی چطوری خرید می کنی ؟ می دونم که ارسال به ایران ندارن. از طریق کدوم شرکت ایرانی اقدام ...

عزیزم از سایت ایگرد میتونی از آمازون خرید کنی من اولین بارم بود خیلیم گرون شد یعنی فک کنم قرصه ۳ دلار بود که ۳۲۰ تومن اینا شد ولی میخواستم بگیرم چون زیاد دیده بودم میخورن رفته بود رو مخم 😬😬

پنج انگشت همون آگنوگول یا ویتکس هست که گفتم خیلی عالیه بنظرم ولی بادکش در جریانش نیستم فقط یادمه یجا ...

مرسی از راهنماییت دوست عزیز

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
عزیزم از سایت ایگرد میتونی از آمازون خرید کنی من اولین بارم بود خیلیم گرون شد یعنی فک کنم قرصه ۳ دلا ...

من قبلا از سایت چارسوق خرید کردم بد نبود . اما حس می کنم بارای اول مطابق همون تخمینی که تو سایت گذاشته می گرفت اما بعد که مشتری شدم هی گرون و گرونتر کرد . الان در نظر دارم از سایت شیپینو خرید کنم . ولی امتحانش نکردم

بچه ها برنج و غذای چرب کم بخورین. میوه و سبزی بخورین. فست فود و شیر و چیزای شیرین رو حذف کنین. الان هویچ خیلی ارزونه بخدا چند کیلو بگیرین آبشو بگیرین بخورین. عالیه. در کل سعی کنین لاغر بشین و بعبارت بهتر آت و آشغال کمتر بخورین  در کنارش مکمل هارو هم بخورین تضمین میکنم خوب بشین

من قبلا از سایت چارسوق خرید کردم بد نبود . اما حس می کنم بارای اول مطابق همون تخمینی که تو سایت گذاش ...

از ایگرد بگیر من اینو خریدم فعلا نیاوردن چون طبق تحقیقاتم ب ۳ فقط به این فرم مفیده 😎😎

من ده ساله درگیر جوشم جوشای وحشتناک 

زیر پوست و دردناک بعدم روی پوست قرمز قلمبه هیچ جوره فروکش نمیکنه و جاش لک میشه چرکی نیستن کم چرکی هم داشت از راکوتان بگیر تا طب سوزنی و سنتی کم میشددوباره برمی‌گشت ناراحتیم بیشتر به خاطر کمی فرورفتگی و لک هاشون ک موندگار شده فعلا

سونو رفتم نگفت پلی کیستیک دکتر حالا متنشو میذارم شما با وجود اینکه مشخص نشده پلی کیستیک و قند داری دارو میخوری؟ 

البته زیر نظر طب سنتی هستم که خوردن شیر و لبنیات حذف کرده پس بگو هورمون سینه گاو داره باعث جوش میشه؟ اینسری هم رفتم پیشش سراغ می‌گرفت سابقه قند داریم یا نه یه عرق داده سرچ کردم مال دیابت نگفت قند داری وای خدا یعنی قند گرفتم از pco