۵۰۰۰۰ ایرانی. آدمای پلی کیستیک اصطلاحا leaky هستن یعنی نشتی دارن منظور اینه که ویتامین ها و مواد معدنی رو زیاد دفع میکنن بنابراین بیشتر از بقیه به اینا نیاز دارن
زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
اصلش همونه و درکنارش مکمل اکثر کسانی تنبلی دارن دقت کنی شکم و پهلو دارن و همونا باعث تنبلی میشه البته همه اینجوری نیستن ولی مواردی ک من دیدم شکم و پهلو دارن
گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
اوه اسی تاپیکت خیلی جالب و مفید بود دستت درد نکنه بنظرم لینکشو بذار تو امضات تا تعداد بیشتری ...
جوش صورت چاقی ریزش موی سر پرمویی ناحیه هایی که اصولا زن ها اونجاها مو کم دارن. موهای اطراف سینه. خستگی مفرط و بیحالی بعضی وقتا حس میکنی نای بلند شدن نداری و از انرژی بقیه تعجب میکنی 😂😂
اسی پست اخرت ک درمورد ویتامین ب۳ هستش واس من واارونه اومده هرکار میکنم درست نمییشه میشه کپی ک ...
در ضمن بچه ها جدیدا دیدم ویتامین ب ۳ به شکل اینوزیتول هگزانیکوتینامید برای pco تجویز میکنن تو ایران هرچی گشتم کلا ویتامین ب ۳ نبود برا همون از یه سایت از آمازون آمریکا سفارش دادم فعلا تو دفتر آمریکایی شرکت هست. من هیچکدوم از چیزایی که بالا گفتم رو تایید نمیکنم فقط تجربه خودم و نتیجه مطالعاتم رو گفتم فک کنم بجز ایمونولوژی یه دکترای دیگه باید از تخمدان پلی کیستیک بگیرم 😂😂 بازم خودتون میدونین چه راهی رو انتخاب کنین. 🌺🌺
خوب خوندم . پس یعنی درمان شد ده روز یک بار ویتامین دی - صبح ها مولتی و شب ها کلسیم . همین ؟ درسته ؟ ...
نه عزیزم چندتا مکمل دیگه هم قبلش گفتم اونارو هم خوب بخون چون مهم ان. دقیقا حرفتو قبول دارم الان ترجیح میدم روزی چندتا مکمل بخورم که معمولا با ادرارم دفع میشه تا هورمون مصنوعی سمی وارد بدنم بکنم که مدت ها به گیرنده ها میچسبه و آدمو بهم میریزه