2777
2789

من ازدواج اولمه خوشبختم😍😉🥴

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💫《مَِیَِخَِوَِاَِمَِ دٍَُخَِتَِرَِخَِوَِبَِیَِ بَِشَِمَِ》✨ ████████████]99% 🌪《خَِطَِاَِ دَِرَِ اَِتَِصَِاَِلَِ بَِہَِ زَِنَِدَِگَِیَِ》👾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته متاهلی؟

هنوز عروسی نکردم🥴😂😂😂😂😂😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💫《مَِیَِخَِوَِاَِمَِ دٍَُخَِتَِرَِخَِوَِبَِیَِ بَِشَِمَِ》✨ ████████████]99% 🌪《خَِطَِاَِ دَِرَِ اَِتَِصَِاَِلَِ بَِہَِ زَِنَِدَِگَِیَِ》👾

اولی رو هنوز نتونستم بکنم

حالا ی سوال واسه دومی هم وام ازدواج میدن؟🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

من تازه دارم از اولي جدا ميشم دومي ميخوام تو سرم بزنم اولي كاري كرد چشمم از همه ترسيده صدالبته مرد خوب هست ولي ما ادم اول نميشيم☹️

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔

من ازدواج دومم بودومتاسفانه خیلی بدتراراولی شد،فقط اگربامردزن طلاق داده مبخوایدازدواج کنیدشده زیرسنک زن اولسوپیداکنیدوعلت طلاقشونوبفهمیدچی بوده حسابی تحقیق کنید،این مدل مردها تجربه زندگی اولشون دروغگوتروفریبکارترشون میکنه تاپسرهای مجرد

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
ای وای  چرا جدا بشی

دروغگو خائن به حرف خانواده بي مسئوليت و.......تنوع طلب از اينا بود ك عقيده داره خودش همه غلطي بكنه زنشو زنداني كنه هيشكي نبينه

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔