2777
2789

خونه از اول از خدتون بوده؟ 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای قبلی رو سوزاندن این و انداختم سطل زباله

به جز خودتون می کلید حیاطتونو داره ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

دعای قبلی رو سوزاندن این و انداختم سطل زباله

دعا رو نسوزون بعضی دعا ها رو بسوزونی دیگه نمیتونی باطل کنی و بدتر اثر می‌کنه .با سرکه خمری بشور و بسپارش به آب روان .اصلا هم متن رو نخون و دست نزن بهش 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

سرکه خمری چیه

منظور سرکه ی خونگیه ..نه اون صنعتی ها ..تو خمره درست میکنن و چندین ساله س 

یه وسیله دادن ب یکی از دوستام از وقتی اینو دادن بهش خیلی بدشانسی میاره اومد داخل خونه ما جاش گذاشت منم از اون روز بدمیارم. بردم انداختمش سطل زباله بزرگ یه میوه فروشی داخل خیابون ولی هنوز دارم بدمیارم ، کسی راه حلی داره؟