2777
2789
عنوان

خانمای چادری و محجبه یه لحظه تشریف میارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 172 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله  نه اینجا کسی کاری به کسی نداره فامیلامون میگن ای بابا این چی بود پوشیدی  جواب محکم ...

تنها جواب قاطع اینه که بگی به خودم ربط داده فضولی کار خوبی نیست.

اسی سعی کن تنوع داشته باشی همیشه یه مدل چادر نپوش من خودم هم چادر ساده دارم هم صدفی لبنانی هم عربی و هم ملی و هم شالدار. با هر کدومم میتونی یه تیپ بزنی مثلا با چادر شالدار من همیشه روسری کوتاه میپوشم نه روسری بزرگ. با چادر سادا ایرانی هم روسری هامو مدل میبندم. ولی من هر چی دوس داشته باشم میپوشم مانتو کوتاه و بلند و همه جوره. فقط موهام اصلا بیرون نیست.یه ارایش ملیح هم مواقع مهمونی دارم. 

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
بله  نه اینجا کسی کاری به کسی نداره فامیلامون میگن ای بابا این چی بود پوشیدی  جواب محکم ...

جواب نده عزیزم لبخند بزن و بگو احساس راحتی بیشتری میکنم همین !

انشالله به حق این روز پاداش خوبی واسه انتخابت از حضرت فاطمه بگیری

هههههه خوبه  مطمئن هستم اولین کسی که بگه جاریمه

اگرم گفت بت نمیاد و فلان و.... بگو اصلا نظر دیگران برام مهم نیست. مهم ارامشیه که باهاش دارم

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
هههههه خوبه  مطمئن هستم اولین کسی که بگه جاریمه

مطمین باش اگر چادری خوشتیپ باشی و شلخته نباشی اولین کسی تقلید میکنه بعدها همین جاریته

تنها جواب قاطع اینه که بگی به خودم ربط داده فضولی کار خوبی نیست. اسی سعی کن تنوع داشته باشی همیشه ی ...

عزیزم من دیروز چادرامو شستم و اتو زدم .فقط دو تا دارم

یه ساده ،یه دانشجویی

خیلی دوست دارم از اونا بگیرم که از رو سرش دو تا تیکه اضافه داره ،شبیه عربا 

اون و نمی‌دونم مدلش چیه 

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم من دیروز چادرامو شستم و اتو زدم .فقط دو تا دارم یه ساده ،یه دانشجویی خیلی دوست دارم از اونا ...

اسمشو نمیدونم. همین دوتاهم خوبه. بعدها میتونی بخری

جواب نده عزیزم لبخند بزن و بگو احساس راحتی بیشتری میکنم همین ! انشالله به حق این روز پاداش خوبی واس ...

ممنون عزیزم،ان شالله

مطمئن هستم خانم فاطمه زهرا کمکم کرده

اللهم عجل لولیک الفرج