2777
2789
عنوان

دردودله باردارونه

157 بازدید | 14 پست

سلام الان تو چه مرحله ای از بارداری هستین و چه مشکلاتی دارین؟

من خودم ۱۴ هفته ام 

حالت تهوع دارمو هنوز از بوی غذا مخصوصا پیاز داغ بدم میاد.. هر دوساعتم گرسنه ام میشه تبدیل شدم به یه شکم متحرک بامیوه سیر نمیشم حتما باید غذا بخورم. تکرر ادرار دارم.حتی نصف شب خوابمو بهم میزنه😔

این نیز بگذرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اولشم بیشتر گریه میکنم و احساس افسردگی میکنم ، بیشتر خوابیدم و حال ندارم

خب بیحالی و خوابالودگی از علائم بارداریه .

اما افسردگی چرا؟ بارداریه بدون امادگی بوده؟

این نیز بگذرد...
خب بیحالی و خوابالودگی از علائم بارداریه . اما افسردگی چرا؟ بارداریه بدون امادگی بوده؟

یهویی فهمیدم دوقلو ،بهم شک وارد شد

همش میگم یعنی چی میشه ،چقدر چاق میشم،بچه ها سالم اند، اخه جا دارند دوتایی

بعدهرشبم یه جام درد میکنه هی میگم چجوری بقیه راه رو تحمل کنم

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا
یهویی فهمیدم دوقلو ،بهم شک وارد شد همش میگم یعنی چی میشه ،چقدر چاق میشم،بچه ها سالم اند، اخه جا دار ...

وای دوقلو خوش بحالت. شوهر من از خداش بود دوقلو داشته باشیم. یهو دوتا جلو میافتی با یه تیر دو نشون😄

نترس و بد به دلت راه نده ان شا الله که جفتشون سالمو سلامت به دنیا میان. یکم سخته اما به بعدش که به دنیا میان فکر کن.

این نیز بگذرد...