2777
2789
عنوان

فارسی حرف زدن؟

227 بازدید | 14 پست

دقت کردین یه مدتیه تو سایت تاپیکهایی زده می شه انگار گوگل ترنسشن تاپیک زده؟

مثلا یکی می گه من شکر دارم؟ منطورش دیابت یا مرض قند هس

یا کیا زخم دهانه رحمشون رو منجمد کردن؟ قزعا منظورش فریز هس

عجیب نیست؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خارجیا بهمون حمله کردن؟

لابد😎

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

لو رفتیم پس.

جدا از شوخی

جدا از شوخی

اینجا همچین چیزی بگی یه عده مسخرت میکنن

ولی خب

ول کن هر چیزی رو نمیشه گفت

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اینجا همچین چیزی بگی یه عده مسخرت میکنن ولی خب ول کن هر چیزی رو نمیشه گفت

دیگه بحث فیزیک اتمی نیست که همیشه جدی باشیم ...در ضمن انقدرم چیز حادی نبود که باهاش شوخی کردم...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
دیگه بحث فیزیک اتمی نیست که همیشه جدی باشیم ...در ضمن انقدرم چیز حادی نبود که باهاش شوخی کردم...

یه چیزایی خیلی تابلو اینجا

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یه چیزایی خیلی تابلو اینجا

صرفا یه محیط سرگرم کننده اس...اگر نباشه من خودم حوصله ام سر میره...پس مهم نیست برام.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

شبا بچه هایی که خارج از ایران زندگی می کنن بیشترن. اگر طولانی خارج از کشور زندگی کنی خواه ناخواه تو گفتار تاثیر می ذاره، مثل به قول شما استفاده از شکر به جای قند. این چه ایرادی در ه؟