2777
2789
عنوان

هر کار می کنم آروم نمی شم

259 بازدید | 21 پست

من و شوهرم خدارو درآمد متوسطی دارم

اما شوهرم بلندپروازه

به حرف منم گوش نمی ده

حالا ما رو انداخته تو هچل

الآن اوضامون خیلی خیته

دوتا بچه دارم و باید بهشون رسیدگی کنم

میگرن دارم

و این ناراحتی سردردامو بیشتر کرده

سرمو می کنم تو گوشی بدبختیام یادم بره

وقتم می گذره 

دوبتره می خوام به زندگیم برسم فکر و خیال دیوونم می کنه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

عین خودتم منم.فک کنم هییییچوقت نتونم خونه بخرم.فکرش دیوونم کرده

Bir derdim var artik tutamam ichimde.gitsem nereye kadar .kalsam neye yarar.hich anlatamadim hich anlamadilar.herkes neden dushman .herkes neden pishman ?unutduk hepsini.nuhun nefesini.gelme yanima sen bashkasin ben bashka💔mor ve otesi

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کرده

هر چی درمیاریم باید قسط بدیم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

میگذره

دهنم آسفالت می شه تا بگذره

اینم بگذره یه بامبول دیگه می خواد سرم بیاره

ای کاش خیلی راجع به اینکا چی کار کرده ریز نشید

چون واقعا فک کردن به کاراش عصبیم می کنه

چند بار گوشی رو گذاشتم کنار خیر سرم بخوابم

دوباره از فکرو خیال دیدم دارم اشک می ریزم و بیدارم