2777
2789

سلام

۱۰ فروردین  زمان زایمانمه و من هنوز به این نتیجه نرسیدم که برم کجا برای زایمان

بنظر شما بیمارستان موسی بن جعفر بهتره یا جوادالائمه؟

بعدم تا الان دکترم فاطمه هاشمیان بوده

ولی بنظرم خیلی جدی احساس راحتی باهاش ندارم.از چن نفر که پرسیدم الهه صالحی رو پیشنهاد کردن

کسی هست که این دو نفر رو بشناسه؟

لطفا کمکم کنین واقعا گیج شدم دیگ  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهدی؟

من زمان دخترم سرچ کردم بهترین بیمارستان فوق تخصصی زنان...برام بهترین زایشگاه شرق کشور و  ام البنین و آورد..بهترین دکترشرق کشورهم دکتر تارا رییس بیمارستانش.اونقدخوبه..وقت نداشت من دکتر فریده اخلاقی رو تحقیق کردم رفتم..همونجامیشینن..مطبش خ فلسطین ه...طرف قرارداد بیمه هاست.  دکتر طهوریان بیمارستان امام هادی..مطبش خ پرستار یا عارف اگه اشتب نکنم

الهی و ربی من لی غیرک

دکترت رو که نمیشناسم ولی من خودم موسی بن جعفر بودم خیلی راضی بودم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍