2777
2789
عنوان

پنجشنبه مهمون دارم خانومابیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 29 پست
طوری نباشی که وقتی اومدن همش خسته باشی بیشتر به خودت برس

ازدیروزدارم خودمومیکشم تو خونه بااینکه بچه یکساله دارم کثیف میکنه میگم نکنه یه جاکثیف بمونه بد بشه برام.حالااسترس غذا هم ک جای خودسرهمین شوهرم دعوام کرد

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹
کار خودتو بکن  ولی کار خودت چیه🤔

😂ضعف کردم برات

منظورم تزئین غذاوشیک بودن پذیرایی نه مثل همکارشوهرم ساده

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدیروزدارم خودمومیکشم تو خونه بااینکه بچه یکساله دارم کثیف میکنه میگم نکنه یه جاکثیف بمونه بد بشه ب ...

بابا بیخیال 

منم اوایل ازدواج خیلی برام مهم لود حتی تو کمداام تمیز میکردم الان نه فقط میگم مهمانی به خودمم خوش بگذره

بابا بیخیال  منم اوایل ازدواج خیلی برام مهم لود حتی تو کمداام تمیز میکردم الان نه فقط میگم مهم ...

راس میگی واقعاهرچی ریلکس باشی همه چی عالی میشه 

😂ضعف کردم برات منظورم تزئین غذاوشیک بودن پذیرایی نه مثل همکارشوهرم ساده

شیک و پیک بهتره

کار خودتو بکن😂

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند

ران و سینه با هم بگیر چون بعضیا ران دوست ندارن یا برعکس من باشم پذیرایی خوب خودم رو میکنم چون هرکس ی شخصیتی داره حتما اونا بلد نبودن پذیرایی ساده کردن ولی اگه رفت و آمدتون زیاد شد اونوقت دیگه هرجور اون پذیرایی کرد شما هم همونطور پذیرایی کن ولی دفعه اول خوب خودت باش تا بدونن شما پذیرایی خوب بلدی

ران و سینه با هم بگیر چون بعضیا ران دوست ندارن یا برعکس من باشم پذیرایی خوب خودم رو میکنم چون هرکس ی ...

بیشتربراین اساس پرسیدم گفتم شایدنداشتن وساده پذیرایی کردن اگ من پزیراییم زیادجلوه کنه شرمنده نشن

مثل اونا باش بابا مهمونی می گیری خوشگل موشگل میکنی دیدی خانومه حسود از آب در اومد کلا قطع رابطه میشی ...

اخ نگوسرهمین قضیه جیگرم خونه خواهر

بیشتربراین اساس پرسیدم گفتم شایدنداشتن وساده پذیرایی کردن اگ من پزیراییم زیادجلوه کنه شرمنده نشن

عزیزم دیگه مرغ و برنج رو همه دارن ولی بعضیا همون مرغ و برنج رو به بهترین شکل درست میکنن تزیین میکنن کنارش سبزیجات و...میزارن بعضیا مرغ رو میندازن توی قابلمه ی پارچ آب میریزن روش حتی مزه دارشم نمیکنن شما زیاد تجملاتی نکن ولی سلیقه خودت رو انجام بده

عزیزم دیگه مرغ و برنج رو همه دارن ولی بعضیا همون مرغ و برنج رو به بهترین شکل درست میکنن تزیین میکنن ...

وای خندم گرفت راست میگی چه عاقلانه همین کاروانجام میدم مرسی بوس🌹