۴نفربزرگسال و۲نفربچه هست کلا۶نفر به نظرتون مرغ بگیرم یاران مرغ فقط؟واینکه همکارشوهرمه تو شرکت پذیراییشون معمولی بود منم مثل خودشون سفرمومعمولی بندازم؟یاکارخودموبکنم😉😂
کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹
طوری نباشی که وقتی اومدن همش خسته باشی بیشتر به خودت برس
ازدیروزدارم خودمومیکشم تو خونه بااینکه بچه یکساله دارم کثیف میکنه میگم نکنه یه جاکثیف بمونه بد بشه برام.حالااسترس غذا هم ک جای خودسرهمین شوهرم دعوام کرد
کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹
ران و سینه با هم بگیر چون بعضیا ران دوست ندارن یا برعکس من باشم پذیرایی خوب خودم رو میکنم چون هرکس ی شخصیتی داره حتما اونا بلد نبودن پذیرایی ساده کردن ولی اگه رفت و آمدتون زیاد شد اونوقت دیگه هرجور اون پذیرایی کرد شما هم همونطور پذیرایی کن ولی دفعه اول خوب خودت باش تا بدونن شما پذیرایی خوب بلدی
بیشتربراین اساس پرسیدم گفتم شایدنداشتن وساده پذیرایی کردن اگ من پزیراییم زیادجلوه کنه شرمنده نشن
عزیزم دیگه مرغ و برنج رو همه دارن ولی بعضیا همون مرغ و برنج رو به بهترین شکل درست میکنن تزیین میکنن کنارش سبزیجات و...میزارن بعضیا مرغ رو میندازن توی قابلمه ی پارچ آب میریزن روش حتی مزه دارشم نمیکنن شما زیاد تجملاتی نکن ولی سلیقه خودت رو انجام بده