2777
2789
عنوان

لیست دکترهای خوب نازایی و سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 24131 بازدید | 65 پست
نه عزیزم با توجه به حرفای بچه ها بعله من خداروشکر با میکرو باردار شدم

خدا رو شکر. ایشالا که به سلامتی این دوران رو طی کنین و صحیح و سالم بغلش کنین

دکتر شما کی بودن؟ کدوم بیمارستان پانکچر کردین؟

خدا رو شکر. ایشالا که به سلامتی این دوران رو طی کنین و صحیح و سالم بغلش کنین دکتر شما کی بودن؟ کدوم ...

قربونت قسمت همه منتظرا

دکتر میکروی من هیچ کدوم از این دکترا نبود

اصلا معروف نبود

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم دکتر ساسانی کیه؟ تهران کدوم بیمارستان پانکچر میکنن؟ شما با ایشون میکرو کردین؟

افسانه ساسانى

كرجه 

تهدان بيمارستان پارسيان

من طبيعي باردارم

ولي پيش ايشون ميرم كلا 

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره 💙
تهران بودین؟ دکترتون کی بودن؟ این معروفها از بس سرشون شلوغه دقت لازم رو ندارن به نظرم!

بعله تهرانم

دکتر مژگان سادات هاشمی فشارکی دکتری بود ک باهاش انتقال دادم

ولی بعد انتقال برای دارو پیش دکتر فاطمه رزاقی هستم

دكتر ساسانى فلوشيپ نازايي داره در رويشم هست اينم اضافه ميكردى

دکتر خوب و فلوشیپ نازایی زیاد داریم عزیزم

ولی این لیست از چندین گروه سقط و نازایی تهیه شده

و اینا معروف ترینها هستن

سلام صبا  ..  فروتن سقط مکررم هست؟سرم ای وی جی میده یعنی ..  خودش   سونو میکنه یا ماما   اخلاقش چطور ..عارفی که  دیگه  رو اعصابمه 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سلام صبا  ..  فروتن سقط مکررم هست؟سرم ای وی جی میده یعنی ..  خودش   سونو می ...

سلام ساغر

آره فروتن سرم و انوکسا هم میده دکتر خوبی هم هست.

ولی من همچنان پیشنهادم بهت رزاقیه.

شنیدم ک عارفی بخاطر کرونا مطبشو بسته و مریض نمیبینه! 

سلام ساغر آره فروتن سرم و انوکسا هم میده دکتر خوبی هم هست. ولی من همچنان پیشنهادم بهت رزاقیه. شنی ...

عه  نمیدونستم  که بسته..   بهم گفت  کیست داری   ضخامتتم   بالاست  باید کورتاژ   و هیسترو کنی ..  میرم  همون رزاقی بعد عید هیسترو میکنم   بعدشم  تو سیکل میکرو .. اگه هم  رزاقی رفت   وسط کار میرم فروتن   به نظرت اینکارو کنم  ؟وسط   تخمک کشی که رزاقز نمیره خارج  خلاصه جنینامو تشکیل میده   نه؟

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عه  نمیدونستم  که بسته..   بهم گفت  کیست داری   ضخامتتم   بالاست   ...

رزاقی بودن یا نبودنش بعد از عید بستگی به کرونا داره

تو مگه پیش عارفی هیسترو نشده بودی؟

رزاقی بودن یا نبودنش بعد از عید بستگی به کرونا داره تو مگه پیش عارفی هیسترو نشده بودی؟

نه  پریود شدم  عقب افتاد بعدم کرونا شد

نه  پریود شدم  عقب افتاد بعدم کرونا شد

تو این اوضاع کرونا هیسترو و انتقال عقب بیوفته خیلی بهتره.بیمارستانا پره کروناییه.

حالا ایشالله کرونا از بین بره میری کاراتو میکنی