2777
2789
عنوان

من آخه چیکار کنم 😢

247 بازدید | 31 پست

چن وقت پیش با عنوان نامزد احساساتی چه کنم اومدم تاپیک نوشتم دوستان لطف داشتن نظر دادن ،ولی با وجود اینکه گفتم نمیتونم برم مشاوره،چون نامزدم نمیره،منم برم متوجه میشه...بقیشو خدا میدونه چی میشه...بازم مشاوره رو گفتن،خودم میدونم مشاوره راه حله ولی بنا به دلایلی نمیشه برم...

دوستان من از خود شما کمک میخوام راهکار بدین اگه تجربه دارین

مشکل من اینه که نامزدم خودشو تهدید به خود کشی میکنه...اگ بهش بی توجهی کنم یا قهر کنم...حرفشم راسته...همین امشبم باز همین تهدیدو کرد سر اینکه دو دل شده بود دوسش ندارم😣

میگم میری جهنم،مریضی دیوونه ایی،میگه به درک جهنم بهتره تا اینکه دوسم نداشته باشی

والادوسش دارم،اونم منو دوست داره اما بخدا میترسم از عاقبت این ازدواج

خواهشا راه کار بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

29 اون۲۰من

ببخشیدا ولی چرت میگه...کسی ک بخواد کاریو بکنه میکنه..منم داداشم اینجوری شده بود تقی ب توقی میگف خودمو میکشم..میزد چیزی میشکوند دسو بالشو زخمی میکرد..ی شب با همون چاقویی ک تو دستش بود خوابوندمش گذاشتم چاقو رو رو شاهرگش گفتم میخوای خودکشی کنی اینجارو بزن ک‌سریع تر بمیری..اگرم جرعتشو نداری بگو خودم بزنم..دیه از اون روز ب بعد دید حناش رنگی نداره و تحت تاثیر قرار نمیگیریم آدم شد...همش واس جلب توجه

افسردگی داره و تنها راهش درمان شدنشه

فقط همین حرفش آزارم میده،در کل خوبه،احترامی که بهم میزاره،هوامو داره،میدونم دوسم داره،منو به همه ترجیح میده،ولی من میترسم..