2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بم گفت وظیفت بچه اوردنه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4135 بازدید | 167 پست

ازدواج تو سن پایین همین مشکلاتم داره کمتر از ۲۵ نباید کسی ازدواج کنه 

یعنی چی ک چون دوسش داشتم همه جوره باهاش را اومدم

راه اومدی رفته با یه ۵۰ ساله دیگه

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها زناي پنجاه ساله الان را با قديم مقايسه نكنيد بعضياشون هيكلا و تيپا و قيافه هاشون از ماها بهتره

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
با ی زن ۵۰ ساله 

خاک بر سرش بی‌لیاقت

واقعا چطور تحملش می‌کنی؟ گلم پای بچه در میون نیس، نمی‌خوای تصمیم درست و حسابی راجع به زندگیت لگیری؟ باهاش جدی برخورد کن. به خانوادت بگو. جوری به خانوادت توضیح نده و ازش طرفداری نکن که اخر سر طرف همسرتو بگیرن

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
بچه ها زناي پنجاه ساله الان را با قديم مقايسه نكنيد بعضياشون هيكلا و تيپا و قيافه هاشون از ماها بهتر ...

اره منم خاستم بگم اخه چی از اونجاش مونده

ولی بعد گفتم ۵۰ ساله قدیم و جدیدم داریم

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

اسی همین اول بهت بگم مردی که خیانت کرد درست نمیشه 

قبل اینکه یه بچه بد بخت بشه دل بکن از این زندگی

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

الان من دیگه قید همه چیو زدم اومدم خونه پدرم . خانوادمم در جریان گذاشتم و تصمیمم جداییه . حالا امروز پدر شوهرم زنگ زده میگه تو وظیفتو انجام ندادی اونم رفته این کارو کرده😐😭