309 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 21 عنوان دلم گرفته 74 بازدید | 4 پست شوهرم اصلا بامن پایه نیست توهیچی.ولی ازم میخواد تو هرچی که اون میخواد پایه باشم.خسته شدم 1398/11/08 | 18:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91508 دل منم اعصابم ندارم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zhara78 عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 20351 خسته نباشی😊🍭 تموم بیمارستان از صدای جیغ دختری پر شده بود که برای شیمی درمانی نمیذاشت دست به موهاش بزنن چون عشقش موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
309 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 21 خیلی به رفیقاش اهمیت میده .اگه یه روز نبینتشون دیوونه میشه .همه وقتشو بااوناست .کم محلی کردم درست نشد .محبتم رودوبرابرکردم بازم درست نشد نمیدونم چکار کنم