2777
2789
عنوان

وای دیشب آبروم رفت جلو پدرشوهرم

369 بازدید | 20 پست

پدرشوهرم قبل اینکه من عروسشون بشم خونوادگی رفتن مکه یعنی پدرشوهرمومادرشوهرم باشوهرمو برادرشوهرمو جاریمو سه تاخواهرشوهرام بدون شوهراشون دراصل باخرج پدرشوهرم رفتن،ازمکه پدرشوهرم برای سه تاخواهرشوهراشم باجایچریم ازاین پلاک های مکه خریده بعدچندوقته پیش پدرشوهرم گفت باید ازهمینحایکی برای شماهم بخرم چون اونموقع نبودی کلاه سرت نشه دیشب همه جمع بودیم خونشون که پدرشوهرم اومدیه جعبه طلا رو دادبه خواهرشوهرم گفت ببین قشنگه اینو واسه یگانه خانم خریدم اونم تادرشو بازکردد گفت واااااای خیلی قشنگه بازداد به اون یکی خواهرشوهرم اونم همینطور خیلی تعریف کردمنم دیدم تابلو دارن اغراق میکنن گفتم خواهشا سرب سرم نزارین منکه میدونم توش خالیه خواهرشوهرمم خندیدگفت همین جعبه ی خالیش مال من منم گفتم اخه تابلو تعریف کردی ازش من اینارومیشناسم دارم باهاشون زندگی میکنم خیلی سرکاری میزارن ادمو کلا دوستدارن اذیت کنن بعدمادرشوهرم اومد ک ببینه یهو دیدم پلاکو دراورد گرفت بالا یعنی ازخجالت اب شدم بخدا جلوپدرشوهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=121838735]وااااای چه زبووونی داری من جرات ندارم کسی چیز بدی میگه جواب بدم  اونوقت تو ؟ طفلک پدرشوهرت ل ...[/Q. نه ناراحت که نشد فقط خودم خیلی خجالت کشیدم بعدم که بهم داد باهاش روبوسی کردمو تشکرکردم ولی تا اخرشب روم نمیشد بهش نگاه کنم

چقد حرفت زشت بوده.من اینارو میشناسم چیه؟

اخه خیلی سرب سرادم میزارن شوهرمم همینجوریه اونقدر که گاهی اوقات اعصابت بهم میریزه باز خود پدرشوهرم میگه ولش کن ناراحت نباش حالا شوهرت یه چیزی گفته ماهممون همینجوری هستیم خوشمون میاد سرب سر خانوممون کنیم