2777
2789
عنوان

دیوار رنگ و روغن را با چی تمیز کنم؟

18617 بازدید | 26 پست

خیلی دوده گرفته سالهای قبل هم تمیز میکردم خوب تمیز نشده دوده هاش بیشتر معلوم شده.خیلی روش ها امتحان کردم فایده نداشت .با چی تمیز کنم برق بیفته؟

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکل بزن به پنبه بعد بکش روش خیلی تمیز میشه 

کل دیوارو😬😬😬؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

یه کم مایع طرفشویی و اب  و وایتکس قاطی کن با اسکاچ نرم بکش بعدش دستمال خیس

اب شستشوت هم تند تند عوض کن 

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
یه کم مایع طرفشویی و اب  و وایتکس قاطی کن با اسکاچ نرم بکش بعدش دستمال خیس اب شستشوت هم تند تن ...

در ضمن رقیق درست کن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
یه کم مایع طرفشویی و اب  و وایتکس قاطی کن با اسکاچ نرم بکش بعدش دستمال خیس اب شستشوت هم تند تن ...

اینم تنیز نشد من خیلی روش ها هرچی شونیده بوده امتخان وردم از تاید و شامپو و ریکا ومایع دستشویی و شامپو فرش و وایتکس ومایع لباس و همه چی

یا رب العالمین