2777
2789
عنوان

ازمایشامو گم کردند😐

342 بازدید | 39 پست

آزمایش تیروئید دادم خانه بهداشت الان 3 چهار روزه دارم میر مو میام 😐  آزمایش گم کردند بهم میگند ندادی😐 رفتم میگم تو سیستم ببین به. ناخناش ور میره میگه خانم محترم مگه بیکارم 😐 خو اوزگل الان کارت تو اینستا گشتنه پول میگیری تو اینستا بگردی 😐

الان چکار کنم خسته شدم از بس هی آزمایش دادم 😐 هی رفتم هی اومدم گفتند اینش اینجوره اونش اینجوره اینت کامل نیس اونت کامل نیس😐جونشون درآد یه چکاب کامل نمیگیرن از بس آزمایش گرفتم همش میترسم ایدز بگیرم از بس تمیزن🤮  ترو خدا دکترای محترم برا پول بیشتر اینقدر هی آزمایش نصفه ننویسید سوراخ سوراخه دستم عه 😭 

حالا من چکار کنم چجوری پس اینا بربیام که آزمایش و دادم😐

هیچ

خب چرا بهداشت ازمایش میدی 

برو جای خصوصی بی دردسر

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا بهداشت ازمایش میدی  برو جای خصوصی بی دردسر

من اولین بارمه بهداشت میدم اما آزمایش‌ها قبلیو دکتر رفتم نوشت 😐 برا اینکه هر دفه پول بگیره ناقص مینویسه اون ازمایشامو خصوصی رفتم

هیچ
متنفرم از همه بهداشتا یه مشت بیکار بداخلاق اومدن اونجا حوصله خودشونم ندارن اوققق

واقعا 😐 بخدا این آزمایشو دنبالشم فقط برا اینکارشون وگرنه میرفتم بیرون دوباره آزمایش میدادم هنوزم ناشتام ولی اعصابمو ریختن به هم آخه چجور آزمایش دادم گم کردید میگید تو ندادی😠

هیچ