2777
2789
عنوان

ازمایشامو گم کردند😐

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 39 پست

منم هفته پیش رفتم صدای قلب بچم گوش کنم دختر سه سالمم همرام بود عاشق صدای قلب داداششه اما ماما بهم گفت بچتو بذار بیرون دخترم بغض کرد گفتم این ارومه اذیت نمیکنه رفت نشست پشت میزش گفت تا نره نمیکنم اومدم بیرون درم محکم زدم بهم کثافت عقده ی

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بارداریه سوممه ب اصرار دوستم ک هی گف بهداشت خوبه و... رفتیم پرونده تشکیل بدیم ساعت ۱۰ صب هیشکی جز من نبود با دوتا نوزاد آورده بودن دونفر بودن ماماها بهم نگا کردن گفتن وایییی امروز شلوغه برو فردا بیا   دوستمو تا خونه فشه عالمو دادم 

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
منم هفته پیش رفتم صدای قلب بچم گوش کنم دختر سه سالمم همرام بود عاشق صدای قلب داداششه اما ماما بهم گف ...

خب کردی 

اینجام یه زنه چاقه ترسناکه عینه وحشیا یه زنم هس حامله حال بلند شدن نداره بیمارانی روانی😐

هیچ
من بارداریه سوممه ب اصرار دوستم ک هی گف بهداشت خوبه و... رفتیم پرونده تشکیل بدیم ساعت ۱۰ صب هیشکی جز ...

😂😂😂😂😂 نکنه این خانمه که امروز بهش گفتن شلوغه برو فردا بیا تو بودی😂😂😂😂

اینجام خانمه برا آزمایش تیروئید نوزاد 4 روزش اومده بود گفتند شلوغه برو فردا بیا  منم 😐😐😐😐 

آخه آزمایش نوزاد باس روز 4 بگیرن حتما

هیچ
خب کردی  اینجام یه زنه چاقه ترسناکه عینه وحشیا یه زنم هس حامله حال بلند شدن نداره بیمارا ...

مرده شور همشونو ببره یه مشت مفت خور تن پرورن

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   
خیلی محکم بگو اگه پیگیری نکنید زنگ میزنم وزارت بهداشت بهش توهین نکن ولی یک داد بزن خود رئیسش از لونه ...

دیه اومدم خونه گفتم فاکتور پولو اون برگه که ازمایشامو توش نوشتن پیدا میکنم میبرم اگه زر زدند میکوبوندم تو صورتشون وحشی شدند وحشی تر میشم نکبتا 😐 هی میگن برو یک شنبه بیا برو سه شنبه بیا الانم گفتن برو یکشنبه بیا 😐

هیچ
وا 😐😐😐 برو با رییسشون صحبت کن چه بی شخصیتن بعضیا

😐 والا پوزشو یور کرد ناخوناشو نگاه کرد گفت مگه من بیکارم 😐

اون یکیشون رفتم گفت خانم به من ربطی نداره 😐 یه اتاق دیه رفتم گفت من مسئول اتاق خودمم ماما هم منو فرستاد پیش دکتر دکترم گفت من اطلاعی ندارم یعنی کل اتاقا و زیرو رو کردم 😐 یه لحظه خودم شک کردم نکنه آزمایش واقعا ندادم تو خواب بودم 😐 به مادر شوهرم میگم واقعا من آزمایش دادم  مادر شوهرم نگا چپ چپم کرد 😐

اینقدر یعنی مصرن که من آزمایش ندادم😐

هیچ
😂😂😂😂😂 نکنه این خانمه که امروز بهش گفتن شلوغه برو فردا بیا تو بودی😂😂😂😂 اینجام خانم ...

منم شک کردم آخه یکی از ماماها چاقه حسابی اما اون یکی حامله نبود😆😆

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
مرده شور همشونو ببره یه مشت مفت خور تن پرورن

اتفاقا بهداشت طرف ما ۴ تا خانوم تحصیلکرده و بسیار مهربونن

هر وقت یه روز دیر ببرم پیام میده اگه دوباره نبریم زنگ میزنن که بیار

وقتی هم میریم هیچ کس نیست نهایت ۵ مین معطلی داره

در نهایت ادب هم وزن من و هم همسرمو چک میکنن

به بچه ها رسیدگی میکنن

در آخر هم از مرکز پیام میاد که اگه از کارشون راضی هستید بهشون نمره بدید

🖤 
منم شک کردم آخه یکی از ماماها چاقه حسابی اما اون یکی حامله نبود😆😆

😂😂😂😂😂 میگم برا اون نی نی اات اصلا خانه بهداشت نرفتی برا آزمایشو واکسن