2777
2789
عنوان

ارامشم بهم ریخته

313 بازدید | 18 پست

بچه ها،من یه جاری دوبهم زن داشتم که بین همه خانواده روبهم زد،بعدمن باخواهرشوهرم صمیمی بودیم،همیشه باهمیم خداروشکر،هرجامیرفتیم خواهرشوهرمودخترش هی استوری میذاشتن تاحرصشودر بیارن،ولی من نمیذاشتم چون اهل این نیستم کسیواذییت کنم،من باخواهرزاده شوهرم خیلی خوبیم همه جامیریم،بعدچندمدت دوباره سروکله جاری پیداشده،عصری خواهرزاده شوهرم اومد کلی غیبت جاریمو کرد،ولی امشب متوجه شدم باهاش درارتباطه،جوری که یه چالش برا اون فرستاده ولی بامن که اینهمه صمیمی بود،نه،خیلی دلخورم ازش،فک میکنم داره منوبازی میده،الان خیلی اعصابم بهم ریخته،اگه راه حلی دارین،یاذکری برای ارامشم بگین،اینکه چطور نسبت بهشون بیخیالبشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی بگم.    کاش منم دغده ام این چیزا بود. گاهی اوقات فراموش میکنم اصلا خانواده شوهرم رو انقد مستاجری بی پولی ذهنم رو داغون کرده

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱

با خانواده شوهر فققققققط دوری و دوستی...صمیمیت چی میگه این وسط

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤