کاش ملکه ی تقوا و خویشتنداری تو مرد ها و زنان سرزمینمون زیاد میشد یاد میگرفتن به نفس خودشون تسلط داشته باشن نه اینکه بنده ی هوای نفسشون باشن ، پسری که کنترل چشم رو از کودکی آموزش ندیده باشه بعد ها هم نمیتونه از این عادت زشت دست بکشه
بیا گلم موهاتو درست کنم محصولات زیادی واسه ریزش مو دارم خیالت راحت 🌸روغن اعجاز مو ومشاوره ی رایگان برای سفارش دهی روغنهای درجه یک تضمینی به ایدی و کانال زیر مراجعه کنید @organic_teb78 @tebzibayi
کاش ملکه ی تقوا و خویشتنداری تو مرد ها و زنان سرزمینمون زیاد میشد یاد میگرفتن به نفس خودشون تسلط داش ...
سلام عزیزم مثلا چجور آموزشی متوجه نشدم
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
سردشدن ک چیزی رو حل نمیکنه معنیش طلاق عاطفیه..فکمیکنی که راحت تری..منم زنم درکت میکنم ولی حداقل تو اشتباه نکن از سمت خودت بهش رو نده ک فکرکنه کارش درسته..
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنودباشی و ما رستگار.... آمین